no

Táskájával is töltheti a telefonját

Érdekes termékre bukkantunk a Stylelist weboldalán. A leginkább férfi autósáskára hajazó clutch azt ígéri, hogy elmúltak azok az idők, amikor azon görcsöltünk egész nap, hogy le fog merülni a telefonunk, a mérete ellenére meglepően sok hellyel rendelkező táska ugyanis beépített töltővel rendelkezik.

Az Everpurse névre keresztelt kiegészítőért mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ugyanis 245 és 295 dollár (58 és 66 ezer forint) között mozog az ára, plusz 30 dollárért (kb. 7500 forint) pedig vállpántot is vásárolhatunk hozzá. Ha ön is szeretne egyet, akkor van egy rossz hírünk: a Laudi Vidni nevű webshop csak az Amerikai Egyesült Államok területén belül vállalja a szállítást.

Az Everpurse névre hallgató clutch segítségével bárhol feltölthetjük a telefonunkat.
Az Everpurse névre hallgató clutch segítségével bárhol feltölthetjük a telefonunkat.Everpurse

A táskát amúgy egy mágnes lappal hat óra alatt annyira fel lehet tölteni, hogy két héten belül kétszer tölti fel nulláról száz százalékra a telefonunkat. Aki pedig attól retteg, hogy mi lesz, ha új telefont vásárol majd és nem illeszkedik a töltő: a Laudi Vidni 42 dollárért, tehát körülbelül 10 ezer forintért kicseréli nekünk a táskánkban található csatlakozót. Felmerül a kérdés, hogy nem lenne egyszerűbb inkább egy pótakkumlátort venni?

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek