Rákbetegen is büszkén vállalja testét a plus-size modell

Többször írtunk már arról, hogy egyre több márka dönt úgy, szakít a hagyományokkal, és inkább olyan modellekkel reklámozza termékeit, akik nem tűnnek olyan távolinak és elérhetetlennek, mint a szakmában alkalmazott lányok többsége. A kanadai Forever Yours Lingerie legújabb kollekcióját például egy olyan plus-size modellel népszerűsíti, akinél nemrég petefészekrákot diagnosztizáltak, de ennek ellenére úgy döntött, nem adja fel a karrierjét, sőt. A merész húzással a kanadai cégnek csupán az volt a szándéka, hogy megmutassa az embereknek, hogy a szépség belülről fakad. 

"A fehérnemű-iparban ez nem megszokott. Itt minden a hosszú hajról, a nagy mellekről és dögös pózokról szól. Ám fontos, hogy megmutassuk, hogy a valódi nők hogyan is néznek ki ruha nélkül. Remélem, én majd arra ösztönzöm az embereket, hogy vállalják fel magukat akkor is, ha nincs hajuk vagy hegek borítják a testüket" - nyilatkozta a reklámfotókon szereplő 25 éves Elly Mayday. 

A kanadai lánynál azután diagnosztizálták a betegséget, miután úgy döntött, Vancouver után New Yorkban próbál szerencsét. "El kellett döntenem, hogy felhagyok a modellkedéssel vagy hű maradok magamhoz, a neveltetésemhez, és folytatom" - tette hozzá a lány, aki tavaly kezdett el dolgozni a Forever Yours márkának. „Abban az időben Elly mérete még 14-es volt, szép, feszes mellei voltak, keskeny derékkal és nagy csípővel volt megáldva. Nekünk pont egy ilyen lányra volt szükségünk„ – emlékszik vissza a márka társalapítója, Sonya Jenkins. 

Külseje azonban később a kezelések miatt igencsak megváltozott, hiszen 18 kilót fogyott a kemoterápia miatt, hosszú, szőke haja is kihullott és a hasán egy óriási heg lett. Ennek ellenére nem adta fel álmát, és szerencsére Jenkins sem zárkózott el a közös munkától, így őt bízták meg a legújabb kampányukkal. Ez valószínűleg nagyban hozzásegítette őt ahhoz, hogy az akadályok ellenére (nemrég esett át harmadik műtétjén és egy újabb kemoterápián) optimista és vidám maradjon. Elly Maydayt egyébként nagyon sokan támogatják, rajongói oldalának a Facebookon például több mint 80 ezer lájkolója van a Daily Mail szerint, és az Instgramra feltöltött képeit is egyre többen kedvelik.  

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek