Így lett divatikon Hollywood legújabb üdvöskéjéből

A Neiman Marcus és a Bergdorf Googman internetes eladási adatai szerint már alig van raktáron abból a 7000 dolláros ( 1,54 millió forintos ) piros ruhából, amelyben a 12 év rabszolgaság című Steve McQueen film egyik sztárja, Lupita Nyong'o integetett az idei Golden Globe-díjátadó vörös szőnyegén. A Fred Leighton ékszerekkel felturbózott 'Audrey Cape' fantázianevű estélyi állítólag már csak 6-os és 8-as ( 36 és 38-as méret ) méretben kapható az üzletekben Amerikában. A Ralph Lauren 2014-es tavaszi-nyári kollekciójában megtalálható ruha népszerűsége egyértelműen a legjobb női mellékszereplő díjra jelölt színésznőnek tudható be, akit többen is az év nagy felfedezettjének és a díjátadó szezon egyik favoritjának kiáltottak ki a film és a divatszakmában egyaránt – írja a Daily Mail.

A Mexikóban született, kenyai származású színésznőről a közösségi oldalakon is áradoztak a rajongók. Egyesek szerint elragadó volt a köpenyszerű estélyiben, míg más arról ábrándozott a Twitteren, hogyha felnő, olyan szeretne lenni, mint Lupita Nyong'o abban a Ralph Lauren ruhában.

A fiatal tehetség , akinek akinek unokatestvérét, Isis Nyong'o-t 2012-ben a Forbes magazine az év legbefolyásosabb nőjének választotta, stílusos öltözködésével többször is felhívta magára a figyelmet a közelmúltban. A napokban a 39. LAFCA díjátadóra érkezett egy fehér színű, testhez simuló, V-nyakkivágást kapott Altuzarra ruhában, amelyhez merészen pasztell színű körömlakkot, kék árnyalatú körömcipőt és egy ezüst doboztáskát viselt.

Hollywood újdonsült üdvöskéje a DuJour magazin legújabb címlaplányaként érkezett a lap ünnepségére, ahol Mary Katranzou pasztell árnyalatú, mintás ruháját és egy bársonnyal bevont magassarkút viselt. Bár a 2014-es Film Indepent Spirit gála sosem kap akkora visszhangot, mint a Golden Globe, a színésznő Peter Pilotto lezser, rövidnadrággal kombinált szettjében ezen az eseményen is ellopta a show-t kollegénői elől.

Lupita Nyong'o-ra a neves divatházak és magazinok is felfigyeltek a tavalyi évben, a hírességgel kezdte az évet a Dujour magazin mellett a brit Dazed & Confused magazin is. Ők a “Girls Rule the World” címet kapott februári számuk borítójára tették a színésznőt. De őt kérte fel 2014-es tavaszi-nyári kollekciójának népszerűsítésére a Miu Miu és a Givenchy vezető tervezője, Riccardo Tisci is.

Oszd meg másokkal is!
Mustra