no

Celebtrend: hordjon rajzfilmes cuccokat!

Az ősz egyik nagy trendje a rajzfilmes témájú képpel díszített pulóver, ruha és póló: a trendet nagyrészt Philip Lim Targetnek tervezett „Boom” feliratú pulóverének és a Givenchy bambis tréningjének köszönhetjük, pedig Jean Charles de Castelbajac már 2006 óta rendszeresen küld kifutóra fantáziadús, mesehősös darabokat.

Azt például kifejezetten sajnáljuk, hogy a kisherceges ingből nem készült eddig fast fashion verzió, némiképp vigasztal, hogy "Boom" és "Pow" feliratos pulóvereket majdnem mindenhol kapunk. A New Yorkerben külön kollekciót szántak a szóbuborékos felsőknek, melyeket 6 és 9 ezer forint közötti áron lehet megvásárolni. A Mango többféle Mickey egeres pulóvert tervezett a szezonra, ezek is 6 ezer forintból jönnek ki, nézze meg őket (sok mással együtt) a galériában!

A Pull and Bear évek óta együttműködik a Disney-vel és különböző zenekarokkal, így a Rolling Stones-os pamutpólók mellett kaphatók náluk rajzfilmes felsők is 4500-5000 forint között. Az általában elmondható, hogy Mickey egérből van választék, másból viszont sajnos nincs.

A legjobb Donald kacsás, őzikés és unikornisos pulóvereket nem érdemes hazai üzletekben keresni, a Romwe.com vagy az Asos a jó megoldás és az Aliexpress-en is érdemes kicsit keresgélni. Nagy kedvencünk a témában a Romwe, ahol olvadó Donald kacsás nyomattól kezdve a Simpson család Bartmanjén keresztül a rózsaszín barbies tréningfelsőig minden kapható 20-30 dollár körüli áron.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

Ha ön is behódolna a rajzfilmes trendnek, de elmúlt 15 éves, kicsit oda kell figyelnie a nyomatos felsők körítésére, hogy ne nézzen ki nagyra nőtt óvodásnak: például egy mintás tréningfelső mellé vehet ceruzaszoknyát, vagy sötét skinny farmert és bakancsot, de akár ruhaként is hordhat egy hosszabb felsőt körömcipővel, mint Lily Collins, aki bambis pulóverben öltözött gótnak.

A teljes testes rajzfilmminta nem feltétlenül vállalható megoldás, úgyhogy az Asos Mickey egeres overálját inkább otthonra viselje, de a 32 éves Jessica Albáról nyugodtan példát vehet, a feliratos pulóver mellé jól passzol a chino nadrág és a magassarkú. Nézze meg a galériában, a hírességek hogyan hordanak mesehősöket, inspirálódjon tőlük, aztán találja ki, az ön stílusához illik-e a cukiskodó trend!

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek