Újabb hazai designerbolt nyílt a belvárosban

Meglepő, de ezúttal nem egy újabb pop-up store, hanem egazi, nem eleve bezárásra tervezett butik megnyitón jártunk. December 10-től egy újabb hazai designerboltban vásárolhatnak és nézelődhetnek a divatmániások, ugyanis a Ráday utcában, a volt R9 Showroom helyén, éppen a karácsonyi szezon kellős közepén megnyílt a One Fashion Budapest, ahol 14 magyar márka ruháiból és kiegészítőiből válogathatunk.

"A ONE Fashion egy, a magyar tervezőket összefogó vállalkozás, amelynek célja a hazai tehetségek ismertségének és kollekcióik értékesítésének növelése webshopon keresztül, mind a hazai, mind a külföldi piacokon egyaránt" – mondják a bizakodó üzletvezetők, akik egyelőre az 1975, Annaeva, Dora Abodi, dorivisy, Enjey, Es-tu un Ange?, Gion, Konsanszky, Mark Laufer, Mosskito, NYD, Souffle, TheBétaVersion, és Zoe Phobic kollekcióit válogatták be kínálatukba.

Az online rendelés híveinek sem kell aggódniuk, ugyanis a csinos, bár nem olcsó darabok a webshopon keresztül is megrendelhetőek. Egy Zoe Phobic szőrmés vállú ruha 19.000 forintba, egy Balilla karkötő 10.990 forintba kerül, az Es-Tu Un Ange kilencvenes évek hangulatát idéző, bő szabású pólóiért pedig 9700 forintot kérnek az üzletben. Mark Laufer rókagalléros steppelt kabátja 249.000 forintba, az Enjey egyenes szabású zakója pedig 58.000 forintba kerül az üzletben.

Ha még lövése sincs, hogy mit tegyen karácsonykor a fa alá, érdemes ellátogatni az üzletbe, ahol a ruhákon kívül elérhető áron talál ékszereket, táskákat, trendi telefontokokat és apróbb csecsebecséket is. Nézze meg a galériában, hogy hogyan néz ki egy másodjára nyílt butik a belvárosban!

Oszd meg másokkal is!
Mustra