no

Íme a celebek kedvenc 80 ezres blézere

Minden időszaknak megvannak azok a dizájner darabjai, amit szinte minden celeben viszontláthatunk és – javarészt emiatt – a tehetősebbek azonnal beszerezik őket. Ezek a ruhadarabok vagy könnyen felismerhetőek extrémitásuk miatt, vagy annyira letisztultak, hogy a kombinálhatóságuk miatt szeretne mindenki a magáénak tudni egyet-egyet belőle.

A legújabb őrület Becky névre hallgat és Rebecca Minkoffoz fűződik. A rejtett gombos blézer leginkább egy szmoking felsőrészéhez hasonlít és annyiféle színben kapható, hogy az összeállításunkban látható 9 celeb közül szinte mindenkin másmilyen látható. Megmutatjuk azt is, honnan szerezheti be a közel 400 dolláros (majdnem 80 ezer forintos) blézert és válogattunk az olcsóbb, "inspirálódott" darabok közül, ha éppen túlköltekezte volna magát a karácsony miatt.

A ruhadarabot egyrészt megvehetjük a márka hivatalos oldalán 368 dollárért (83 ezer forint), és jó hír, hogy ha az első látogatásunknál felugró ablakban megadjuk az adatainkat, a rendelésünkből 15%-ot elengednek, ez jelen esetben 13 ezer forint. A ShopBob nevű, multibrand jellegű webshopban ennél olcsóbban, 328 dollárért (74 ezer forint) juthatunk hozzá - azaz csak juthatnánk, ha nem lenne a termék "Sold out", azaz készlethiányos. Emiatt a SaksFifthAvenue oldalára is felesleges felmennünk, viszont a Piperlime-ra érdemes, hiszen ott még kapható. Sőt, ennél is jobb hír, hogy ugyanitt "hasonmások" is kaphatóak, az eredetinek akár a tizedéért is – galériánkban ezt is megmutatjuk. Ezen kívül még egy megbízható oldalt találtunk, ahol kapható a blézer: ez a Singer22, ahol ha szemfülesek vagyunk, különböző kuponkódos akciók keretében olcsóbban is elhozhatjuk álmaink termékét.

"Inspirált" darabok tekintetében webshopok közül az ASOS-ra érdemes felnézni, haza viszonylatban pedig a Mango üzleteit ajánljuk. Galériánkba összegyűjtöttük a kedvenceinket, annyit elárulunk, hogy a legolcsóbb darabot 6990 forintért már a magunkénak tudhatjuk. Celebekért, árakért és a hasonmásokért kattintson a galériánkra!

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek