Szőkéken vagy barnákon mutat jobban a feszülős bőrruha?

Kinek áll jobban rovatunk vérfrissítésének újabb szakaszához érkeztünk, ugyanis ezen a héten arra vagyunk kíváncsiak - mind a három páros esetében -, hogy ki viselte jobban az ugyanolyan színű bőrruhát. Az ellenfelekben az a közös, hogy egyikük szőke és világos bőrű, a másik fél viszont kreolos vagy színes bőrű. Mivel azonban a ruhák megegyeznek, így abszolút a kiegészítőkön és a kisugárzáson múlik, hogy melyikőjük nyeri a csatát.

A sárgába öltözött celebpároson, Blake Lively-n és Nicole Scherzingeren kívül szavazhat a fenyőzöld színben parádézó Melissa Joan Hart - June Ambrose párosra és a lilás-bordós árnyalatokban pózoló Julie Bowenre és Stacy Keiblerre is. A döntés ismét az ön kezében van: ki viselte jobban "ugyanazt" a ruhát?

Blake Lively - Nicole Scherzinger

Kin mutat jobban a sárga bőrruha?

A két celeb mindegyike a sárga egyik árnyalatát választotta, de míg Lively az okkerre szavazott, addig Scherzinger a kanárisárga szín mellett döntött. Divattippek százainak fele szól arról, hogy milyen jól mutat ez a szín a szőke hajjal, a másik fele viszont azt tanácsolja a hölgyeknek, hogy világos hajjal kerüljék. Blake Lively mindenesetre felvette ezt az övvel ellátott darabot, amihez bronzos-barnás magassarkú szandált választott. A milánói divathéten viselt szettjéhez arany karkötőket és irizáló clutch-ot vett fel. Haját kiengedte, a hófehér fogsora pedig rendkívül jól mutatott a pirosra festett ajkai között.

Nicole Scherzinger legófigurának öltözött, ugyanis rikító ruhájához korallpiros hegyesorrú cipőt választott, a táskája pedig sötét petrolkék színű volt. A vakus kép tökéletesen rávilágít arra, hogy bőrruhát csak akkor viseljünk, ha nincs a testünkön semmi, amit szeretnénk eltitkolni, mert az bizony mindent megmutat. Haját fel- és oldalra tűzte, a lilás ajkak mellé hasonló árnyalatú szemhéjpúdert és arany fülbevalót viselt.

Julie Bowen vs. Stacy Keibler

A lilás árnyalatok jobban állnak

A Bowen-Keibler páros képviseli posztunkban a lilás-bordós színeket: előbbi egy már-már burgundiba hajló, térd alatt végződő bőrruhát viselt még augusztusban, utóbbi pedig egy ugyanilyet, csak padlizsánlila verzióban. Bowen egy sötétkék, velúrból készült magassarkú cipőt húzott a lábaira, amikor Los Angeles-ben jelent meg egy eseményen még nyáron, ez pedig tökéletesen passzolt a ruha derékrészén található rátéttel. Táskának egy fényes anyagból készült fekete borítéktáskát választott, a haját kiengedve, hullámosan viselte, a sminkje pedig abszolút természetesre sikerült.

A barna (ombre) hajú és szemű, kreolos Keibler egy világosabb árnyalatot választott a színskáláról és a cipőjét is ehhez igazította: hófehér hegyessorú magassarkút vett fel. Az összeállítást abszolút minimalista maradt, hiszen táskát nem vitt magával, ékszerek közül pedig csak egy aranyfülbevalót és két gyűrűt viselt. A karnélküli bőrruhákkal amúgy óvatosan, könnyen felnyomhatják a hónaljunk körül lévő bőrt és zsírpárnákat. Haját amúgy összefogta és ő is természetes sminket viselt.

Melissa Joan Hart vs. June Ambrose

Kinek áll jobban a zöld?

A fenyőzöld az egyik olyan szín, amit igazán hordhatnának ősszel többet a nők, de ha túl is lépnek a feketén, akkor megelégednek a mustár, barna, szürke vagy a földszínekkel. Igaz, hogy kicsit kreatívabbnak kell lennünk a szett összeállításánál, de ha van egy kis fantáziánk, akkor nehezen lőhetünk vele mellé. Ezt gondolta Melissa Joan Hart is, aki méregzöld, testnevelés órákon használt tornamatrockra emlékeztető bőrruháját egy halvány púderrózsaszín hegyesorrú magassarkúval egészítette ki, táskát nem vitt magával, ékszerek közül pedig egy statement karkötőt, két gyűrűt és egy pár fülbevalót viselt. Úgy tűnik, a ruha mattságát a kiegészítőivel kívánta ellensúlyozni.

June Ambrose igazi vadmacska volt azon az estén, amikor úgy gondolta, hogy egy sötétzöld bőrruhába bújtatja magát, hiszen a lábaira arany talpbetéttel díszített, zebramintás magas sarkút húzott, a táskája pedig leopárdmintában tündökölt. A körmök az aktuális trendnek megfelelően fehérek voltak, az átlagosnál nagyobb méretű ajkait pedig inkább hangsúlyozta világosrózsaszín rúzsa. A ruha amúgy csodás, de középtájon nem tűnik annyira kényelmesnek.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek