Smiley-nak öltözve mutattak feneket a Victoria's Secret modellei

Az éves Victoria's Secret Fashion Show a legnagyobb durranás a fehérneműbemutatók közt, és látványban lekörözi a legtöbb divathetes prezentációt is. A legjobb modellek vonulnak kifutóra furcsa jelmezekben – azaz több tíz kilós szárnyakkal –, a legjobb formájukban, a ruhákra általában nem is terelődik sok figyelem.

Bár a férfiakat valószínűleg jobban lázba hozta Taylor Swift vendégszereplése, és a világ legjobb nőinek tangás feneke, mint a ruhák, mi azért ne menjünk el szó nélkül a 2013-as bemutató extrém jelmezei mellett, melyeket a modellek a márkás fehérneműk mellett/fölött viselnek: a Huffington Post gyűjtése mellé kerestünk még pár furcsa szerelést, amik inkább bizarrak, mint szexisek vagy fantáziadúsak.

A szerda este megtartott shown hat tematika köré rendezték a jelmezeket, volt "brit invázió", "paradicsommadarak", "párizsi éjszakák", "hajótöröttek", "hóangyalok" és "Pink network", utóbbi a Victoria's Secret fiataloknak szánt, Pink almárkájához tartozott és itt sikerült a legextrémebb szetteket összehozni. Egész testes emotikonok, felfújható szívecskék, vastag zoknik, volt itt minden, ami csak színes és giccses (szerencsére indián jelmezzel idén nem próbálkoztak). Ha a galériára kattint, megnézheti a világ legjobb nőit a szezon legviccesebb összeállításaiban – az ikonikus angyalszárnyas szetteket inkább a Velvet cikkében keresse!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Mustra