Oltári tömeg Nanushka legújabb kiárusításán

A magyar divat kedvelőinek nem lehet oka panaszra, idén ősszel ugyanis minden a hazai tervezőkről szól. Az ilyenkor esedékes rendezvényeken kívül ugyanis egymás után nyílnak meg a különböző pop-up boltok, és Sándor Szandra, a Nanushka alapítója ebben mindenkit leköröz. Most éppen a Deák Ferenc utcában található üzlete mellett árusítja ki korábbi kollekcióinak darabjait. Ahogy ők fogalmaznak ez "az eddigi legnagyobb Nanushka WAREHOUSE SALE". Ezzel mondjuk egy kicsit vitatkoznánk, évekkel ezelőtt egy hasonló eseményen tényleg nagyon jó áron lehetett hozzájutni eredeti Nanushka darabokhoz pár méterre a jelenlegi helyszíntől. De nézzük, hogy most mire lehet számítani. Részletek és képek a hajtás után!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Valami oknál fogva azt hittük, hogy ebédidőben lesz majd nagy roham, de tévedtünk, szerdán, a nyitónapon 11 után óriási tömeg fogadott minket a boltban. A pénztár és a próbafülkék előtt is óriási sor kígyózott, de szerencsére a kifüggesztett ruhák között azért viszonylag nyugodtan lehetett válogatni, bár volt, hogy egymás kezéből kapkodták ki a vásárlók a cuccokat. Arra mindenesetre már az első pillanatban rájöttünk, hogy az árakkal és a kínálattal is kicsit elszámítottuk magunkat. Azt reméltük ugyanis, hogy itt majd jutányos áron vásárolhatunk szép táskákat is. Nem így lett, de a táska helyett vannak övek 4500 forintért, valamint szandálok és bokacsizmák is, amelyekkel már korábbi kiárusításon is találkoztunk.

Ugyanez a helyzet más darabokkal is. Az a tyúklábmintás, pöttyös és mustársárga ing, amelyekkel már pár hete is szemeztünk, most is 15 ezer forint, ahogyan továbbra is 20 ezer forint az oversize pulóver is, amit szintén a vintage pop-up boltban fényképeztünk le, de folytathatnánk tovább a sort. A méretek miatt nem feltétlenül kell aggódni, ugyan rengeteg dologból van csak pár darab, de válogatás közben akadt a kezünkbe S-es, M-es és L-es méretű is ebből-abból, és az eladók is szívesen megnézik, hogy a raktárban van esetleg megfelelő méretben.

Ami az árakat illeti, ötezer forintnál olcsóbb darabokkal nem nagyon találkoztunk, de ennyi pénzért vehet magának mondjuk egy elsőre pulóvernek tűnő kötött szoknyát vagy egy laza, sportos nadrágot. Ha ennél picit többet szán egy Nanushka kreációra, akkor már 8500 forintért vehet egy bő, csíkos blúzt is, de ha egy szép, ám kicsit műszálas ingre vágyik, akkor az majdnem ennek a duplája. A kapucnis pamutfelsők hasonló árban vannak, mint az ingek, egy 2005-ös fazon ára 14 ezer forint, de pár ezer forinttal drágábban is láttunk hasonlókat. 

Ahogy általában az ilyen pop-up boltokban, itt sem lehet kártyával fizetni. Ebbe a problémába sokan belefutottak, de az eladók mindenkit készségesen tájékoztattak arról, hogy a közelben van bankautomata, és a kiválogatott darabokat addig szívesen elpakolják a pultba. Még egy szolgálati közlemény! Ugyan első blikkre úgy tűnt, hogy péntekre, főleg szombatra már semmi nem marad, de megkérdeztük, folyamatosan pakolják ki a készletet. Igaz, egy Facebookos bejegyzés szerint azt nem lehet tudni, hogy a több mint 5000 kreációból melyik milyen napon kerül ki, tehát ha valaki kellően elszánt és nem fél attól, hogy olyan dolgokat is megvesz, amire igazán nincs szüksége, akkor szombatig érdemes visszanézni az üzletbe, hátha szerencséje lesz. 

Minden, amit még tudnia kell

Nyitva tartás:

Szerda - szombat: 10.00-20.00

Vasárnap: 12.00-18.00

Helyszín:

Fashion Street Budapest, Deák Ferenc utca 15. (Közvetlenül a Nanushka Flagship Store mellett)

Kedvezmény: 

Akár 70-80 százalék, de sok a 30-50%-kal olcsósított darab.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek