7500 nő tolong ezért a táskáért, amiből 1000 készül majd

Megszokhattuk, hogy a luxustermékek esetében sokszor várólistával találkozhatunk, erről a jelenségről pedig a legtöbb embernek az Hermés Birkin névre hallgató táskáját juttatja eszébe, amire - ha nem vagyunk A-listás celebek - bizony éveket kell várnunk. Úgy tűnik, újabb hype-nak lehetünk szemtanúi, méghozzá az Everlane cég esetében.

A legviccesebb az egészben az, hogy a táskák még meg sem jelentek, de az előregisztrációt már megnyitották, így aki szeretne egyet, jelezheti az igényét. 7500 nő így is tett, ezen pedig még a márka is meglepődött. Mi kicsit sokalljuk a 100 ezer forintos árat egy ilyen darabért, mutatunk is alternatívákat!

A cég azt tartja a legfontosabbnak, hogy a vásárlói lássák, miből és milyen körülmények között készülnek a termékei. Videókat és képeket fognak megosztani a nagy őrületet keltő táska készüléséről.  "A túlzott érdeklődés valószínűleg annak tudható be, hogy a táska kifogástalan minőségű, klasszikus a fazonja és a legvariálhatóbb színekben készítjük" - mondta az Everlane szóvivője.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Kövessen minket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

Első körben 1000 táskát gyártanak majd le és 2014 elején szállítják őket. "100% olasz bőrből készülnek egy olyan gyárban, ahol számos másik, luxuskategóriába tartozó üzlet is készítteti a termékeit, majd eladja őket igen magas áron. Nálunk az árképzés sokkal barátibb" – tette hozzá. És valóban: míg egy Hermès táskáért alaphangon egymillió forintot kérnek el, addig a Petra elnevezésű táska három változata (Magazine, Market, Portfolio) 73, 82 és 95 ezer forintba, 325, 365, és 425 dollárba kerül, sorrendben.

Ha ön is sokallja ezt a nagyságrendet értük, kattintson a lenti galériánkra és nézze meg, hol szerezheti be olcsóbban!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek