1990 forintért öltözhet nemzethy munkanélkülinek

nemzethy sortlista
reklámanyag

Megjelentek a Shopline-on Herczeg Zoltán „Nemzethy” tematikájú pólói, egyelőre még csak előrendelni lehet őket, de türelmetlenül várjuk, hogy végre kosárba lehessen rakni az ironikus felsőket. Herczeg először a Szigetre vett fel Nemzeti Divatterező feliratú pólót, aminek akkora sikere volt, hogy a tervező eldöntötte: készít belőle egy egész sorozatot. A dizájnon faragott egy kicsit, a nemzetiből nemzethy lett, és mostanra el is készült a 11 féle nyomat.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Kövessen minket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

„Megérkezett a várva-várt nagy, NEMZETHY DIVAT KOLLEKCIÓ a la Herczeg. Elérhető áron minden igaz, magyar, nemzethy polgár számára. Ami a rezsiből megmaradt, nemes célra fordulhat. Viseljétek igaz, nemzethy hevülettel!” – ajánlja Facebookján a tervező, aki korábbi interjújában arról is beszélgetett velünk, hogy mi inspirálta a pólók tervezésekor, és hogyan készült el az első prototípus.

Nemzethy reklám: nem kötelező, de ajánlott! Balról jobbra: Nemzethy Horgász, Nemzethy Munkanélküli, Nemzethy Vállalkozó.
Nemzethy reklám: nem kötelező, de ajánlott! Balról jobbra: Nemzethy Horgász, Nemzethy Munkanélküli, Nemzethy Vállalkozó.reklámanyag

1990 forint amúgy igazán baráti ár egy fehér, nyomott pólóért, főleg, ha szeretjük a viccet: ki ne akarna zsákutcával díszített Nemzethy Vállalkozó felsőt, vagy egy traktoros, Nemzethy Mezőgazdászost? A Nemzethy Diákra is biztos lesz kereslet, bár a mi kedvencünk egyértelműen a Nemzethy Munkanélküli és a Nemzethy Munkás felirat. Persze ez csak a mi véleményünk, biztos van, akinek kinyílik a bicska a zsebében, de Herczeg nem a visszafogottságáról híres, bírnia kell a kritikát: ha önnek egyáltalán nem tetszik még az ötlet sem, vagy azt éppen elfogadhatónak tartja, csak a kivitelezéssel van gondja, szavazzon arra, hogy Herczeg kollekciója ciki, ha szívesen ajándékozna/kapna karácsonyra nemzethy pólót, nyomjon a menőre (a szavazócsíkot a kép alatt találja)!

Nemzethy Diák, Nemzethy Gondolkodó, Nemzethy Mezőgazdász
Nemzethy Diák, Nemzethy Gondolkodó, Nemzethy Mezőgazdászreklámanyag
Oszd meg másokkal is!
Menő! (6903) (6490) Ciki!
Mustra