Naomi Campbellt kifehérítették a thai Vogue-ban

Naomi Campbell került a thaiföldi Vogue novemberi címlapjára - legalábbis a szövegek szerint, ugyanis a képen szereplő nő alig hasonlít a modellre -, hívta fel a figyelmet rá a Gloss. Annyi változtatást végeztek az arcán, hogy erősen kérdéses, minek kellett egyáltalán őt felbérelni ehhez. A magazin szakemberei kétséget kizáróan az utóbbi idők egyik legkeményebb Photoshop-katasztrófáját hozták össze. Ezúton is gratulálunk nekik!

Hogy miket változtattak? Erősen kifehérítették a bőrét, zöldesbarna szeméből kéket csináltak, és nagyon valószínű, hogy nem kontaktlencsékkel, átszabták az orrát, és mintha a hosszúkás arcát is kicsit kikerekítették volna. Hogy erre miért volt szükség, az örökké rejtély marad. Naomi Campbellnél ugyanis kevés jellegzetesebb megjelenésű modell van, és általában ezért szoktak fizetni, nem pedig azért, hogy a nevét rádobhassák a lapokra.

Naomi az életben és a Vogue címlapján
Naomi az életben és a Vogue címlapján

Ha egyébként szívesen nézegetne még hasonlóan elbénázott fotókat, kattintson ide, ahol összegyűjtöttük 2012 legrosszabb fotoshoppolásait. Itt szerepel többek között Mihalik Enikő, akinek égig érő lábakat gyártottak, Doutzen Kroes, akinek viszont éppen hogy levágták az egyiket. Ebből persze kiderül, hogy nemcsak a Vogue-nál szerencsétlenkednek, hanem többek között a Victoria's Secretnél, az American Apparelnél és Guccinál is.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Mustra