no

46 év korkülönbség, de a ruha ugyanaz

Úgy tűnik, a vörös csipkeruhák nagy népszerűségnek örvendenek idén a celebek körében: nemrég mutattuk meg a 45 éves Julia Roberts-et, aki az olasz Dolce&Gabbana egyik ruhájában parádézott, a mai posztunk főszereplői pedig - többek között - Helen Mirren és Rita Ora, akik szintén a márkától választották majdnem ugyanazt a darabot, mint Roberts.

Érdekes belegondolni, hogy a két híresség unoka-nagymama viszonyban is lehetne az életkorukat tekintve és mégis mindketten úgy tudták viselni a vörös ruhát, hogy az passzoljon a személyiségükhöz. Velünk lesz még kedvenc first lady-nk, Michelle Obama és Crystal Reed is, akik ugyanarra a szürkéskék ruhára csaptak le és a Lea Seydoux-Charlotte Ronson páros is - ők egy világoskék barokk mintával printelt darabon osztoztak. Az, hogy kinek állt jobban, ismét az ön döntése!

1. Rita Ora vs. Helen Mirren

A vörös ruha jobban mutat

Első párosunk a már említett Dolce&Gabbanától választott ruhát, a legszembetűnőbb különbség az, hogy míg Rita Ora nem kért a fehér, lábakat és bugyit takaró betétből, addig Mirren - valószínűleg az életkora és társadalmi státusza miatt - inkább úgy döntött, hogy él vele. Azt is érdekes megfigyelni, hogy mindketten kértek a márka kollekcióhoz szorosan kötődő, vallási jelképeket idéző kiegészítőiből, de míg Ora nyakláncként viselte az óriási, kövekkel kirakott keresztet, addig Mirren a derekára csúsztatta le, mintegy övként használva.

A túlméretezett fülbevalóval mindkettejükön lóg, táskát pedig egyikük sem vitt magával - az énekesnél fura is lett volna, hiszen ő egy fellépésre viselte a csipkecsodát. A piros mikrofonhoz ugyanilyen színű hegyesorrú magassarkú cipő dukál, a színésznő cipőjét sajnos nem látjuk, de gyanítjuk, hogy ő is ilyesmiben gondolkodott. A természetes frizura, vörösesre színezett ajkak és világosra lakkozott körmök is stimmelnek, így tényleg elhinnénk, hogy unoka-nagymama kapcsolatban áll egymással Rita Ora és Helen Mirren.

2. Michelle Obama vs. Crystal Reed

Ezt a ruhát jobban viselte

Azt már jól tudjuk Obama feleségéről, hogy szeret öltözködni (végre egy példakép az amerikai nőknek öltözködés terén) és bár ezt a több mint 600 ezer forintos Carolina Herrera ruhát júniusban viselte, ismét aktuálissá vált, hiszen múlt hónapban Crystal Reeden is viszontláthattuk a darabot. A tengerészkék-szürke, hullámokat idéző ruhához a first lady fekete statement fülbevalókat választott, a sminkje és frizurája tőle megszokottan természetes volt, lábaira pedig - valószínűleg az egésznapos szaladgálás miatt - balerinacipőket húzott.

Táskát sem ő, sem Crystal Reed nem cipelt és bár a színésznő is a fekete lábbeli mellett döntött, ő inkább a hegyesorrú magassarkú verziót választotta. Natúr sminket és hajat választott magának, a zsebre tett kezek miatt pedig csak a fülbevalót tudjuk ékszerként beszámítani, a gyűrűket nem látjuk.

3. Lea Seydoux vs. Charlotte Ronson

A Valentino-ruha jobban áll

A rutinos Dívány-olvasóknak ismerős lehet Lea Seydoux neve, hiszen közel pontosan két hónappal ezelőtt amiatt írtunk róla, hogy smink nélkül került az egyik magazin címlapjára. A szavazás akkor érdekesen és tanulságosan zárult, most viszont azért írunk róla, mert Charlotte Ronsonnal - ha csak egy ruha erejéig is, de - megegyezik az ízlésük. Seydoux májusban, Cannes-ban, Ronson pedig szeptemberben viselte a forintban százezres nagyságrendű Valentino-ruhakölteményt, és míg előbbi csak egy gyűrűt viselt, sminkje natúr volt és lábára metálos csillogású (végre nem fekete!) magassarkú szandált húzott, addig Ronson szettje szerintünk egy fokkal kreatívabbra sikerült. 

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

Az angol tervezőnő fekete színű, platformos, az orrán masnival díszített magassarkú cipőt választott a Valentinóhoz, a kezében pedig telefonján kívül egy krémszínű, mintázatában a ruhához tökéletesen passzoló clutch-ot választott. Francia manikűrt viselt, sminkjének legfőbb eleme pedig a narancsszínű rúzs volt. Se gyűrűt, se fülbevalót nem vett fel, úgy tűnik, nem akarta elvonni a figyelmet a ruháról. Önnek melyik összeállítás tetszik jobban?

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra