no

Modellbarátnője szettjét nyúlta le Rita Ora

Mindig érdekesek azok az összevetések, amikor egy-egy celeb összeállításáról készült fotó mellé a ruhájának hetekkel vagy hónapokkal azelőtti, kifutón látott képét tesszük és azon gondolkodunk, vajon kinek áll jobban. Ennél is izgalmasabb az, amikor a híresség és a manöken nagy barátnők: így alakult most Rita Ora és Cara Delevingne esetében is, az énekesnő ugyanis azt a szoknyát vette fel, amit a modell a Burberry kifutóján viselt nem is olyan rég.

Rajtuk kívül szerepel még a válogatásban Olivia Palermo is, aki a Nina Riccitől választott egy felsőt (ami sajnos jól tükrözi az elképzelés és valóság ellentétét), illetve Anna Faris, aki pedig az Emporio Armani kifutóján látott szettbe szeretett bele, csak épp másik színben.

Rita Ora vs. Cara Delevingne

Kin mutat jobban a Burberry-szoknya?

A manapság igen sokat foglalkoztatott, új Kate Moss-ként emlegetett Cara Delevingne és Rita Ora híresen nagy barátnők, nem tudni, hogy ennek köszönhetően-e, de az énekesnőt nemrég abban az átlátszó, szívecskés bugyirésszel megtoldott szoknyában láthattunk viszont, amit a manöken a Burberry kifutóján viselt. Rá akkor barna-fekete, állatmintás felsőt adtak, aminek printje tökéletesen passzolt a masnis törpesarkú cipőhöz. A kezében egy lyukacsos, értelmezhetetlen formájú és funkciójú táskát cipelt, a körmeit pedig az ősz egyik slágerszínére, bordós-burgundira festették. A tőle megszokott, erőteljes szemöldökét leszámítva a sminkje teljesen természetes, "nincs smink" hatást keltette.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

A mintákat illetően Rita Ora nem volt ennyire bevállalós, felső gyanánt csak egy fehér inget választott, a letisztultságot pedig a szokásos vörös rúzsával ellenpontozta. A hangsúlyos szemöldököt ő is bevetette, a karikafülbevalóin kívül pedig rengeteg karkötőt aggatott magára. A lábkörmeit - talán köszönhetően a magassarkú szandál metálos fényének - fehér színűre festette ki, a kezében pedig egy box clutch-ot cipelt.

Olivia Palermo Nina Ricciben

A párost illetően először nem is akartunk hinni a szemeinknek, pontosabban hogy ugyanazt a felsőt láthatjuk Palermón és a modellen. Míg utóbbin makulátlan hatást kelt, addig a társasági celeb mintha a szekrény aljáról húzta volna elő a reggeli készülődésnél.

A Nina Ricci-felső jobban mutat

Palermo a rózsaszínű púder szín mellett tette le a voksát, e köré építette fel az összeállítását: ugyanilyen árnyalatú övet, táskát és szoknyát vett fel, a blézere pedig ezekhez tökéletesen passzoló, törtfehér színben pompázott. Úgy látszik, a válogatásunkban most véletlenül mindenki natúr sminket visel, ebben az esetben is, a lábakra pedig terepmintára hajazó törpesarkú cipő került. A manökenen fekete kötött fejpántot láthatunk, rá hosszú bőrkesztyűt adtak, illetve fekete övet és szoknyát. A lábakra nude cipő került, ami nyújtja a lábakat, nem mintha a modellnek szüksége lett volna rá. Hangsúlyos szemöldök és vörös rúzs alkotta a sminket és míg Palermo esetében a blézer eltakarta, itt kicsit zavaró a felső, szilikonhoz hasonló pántja.

Anna Faris Emporio Armaniban

A metálos szett jobban áll

Anna Faris is bekerült a posztunkba, hiszen majdnem tetőtől talpig egy olyan szettet viselt, amit az Emporio Armani kifutóján egyszer már láthattunk: a leginkább ujjatlan blézerre hasonlító felsőt és rövidnadrágot a színésznőn és a manökenen is rózsaarany színben láthattuk viszont.

Faris sminkje is természetes és úgy gondolta, hogy ékszerek közül elegendő egy arany karperec pár gyűrű. Táskát nem vitt magával, a lábaira pedig a ruha metálosságához tökéletesen passzoló, platformos magassarkú cipő került. A manökenen óriási, lógós fülbevalót láthatunk, a ruha színén kívül annyi eltérést tapasztalunk még, hogy rá egy masnira hajazó övet is adtak. A cipő sajnos nem annyira szép, hogy három másodpercnél többet engedjen időzni rajta a szemünk, emlékeink alapján a modell lábaira is metálos csillogású, plasztikbetétes, hegyesorrú, magassarkú förtelem került.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek