Laura Cannon divatosan győzi le a rákot

Amikor Laura Cannonnál tavaly novemberben, 22 éves korában mellrákot diagnosztizáltak, nem csak azt határozta el, hogy legyőzi a betegséget, hanem azt is, hogy közben mindvégig stílusos marad. Inspiráló blogot indított a „kemó-sikkről”, melyben olyanokat taglal például, hogy egy feltűnő piros cipő remek választás, hogy elvonjuk a figyelmet kopasz fejünkről.

Laura Louise and her Naughty Disease (Laura Louise és a gonosz kór) című bloján Cannon több mint 150 ezer olvasóval osztotta meg, hogyan viseli a kemoterápiát, a kopaszságot, a dupla maszektómiát, azt, hogy szempillái helyett műszempillákat kell felragasztania – írja a Daily Mail. A lány mindvégig derűs hangnemben igyekszik írni például arról, milyen fontos a bőr hidratálása, hisz „az ember nem akar még ráncos is lenni mindennek a tetejébe”.

A kezelések alatt is egészségesnek és stílusosnak akart kinézni Cannon, aki blogján saját fotókkal illusztrálja, hogyan ajánlott sminkelni, milyen parókák kaphatók. „A legnagyobb baj, hogy a kopaszságtól úgy nézek ki, mint aki nincs jól. Ugyanakkor nem akarok sajnálatraméltó embernek tűnni, amikor ebédelni megyek a barátaimmal, ezért dolgozom a kemós- sikken” – írja Cannon, aki a kezelések után kiserkenő, rövid hajával is sokat küzdött: „Nehéz nőnek éreznek magad ilyen rövid hajjal, ezért nagy hajdíszekkel dobom fel a megjelenésem. És nem győzöm megköszönni Rihannának, Beyoncénak és Jessie J-nek, hogy divatba hozták a rövid hajat. Így az emberek azt gondolhatják, komolyan követem a trendet. Legalábbis remélem, azt hiszik” – írja a lány.

A blogot Cannon januárban kezdte, hogy ezzel is segítsen sorstársainak, a májusig tartó kemoterápiás kezelés után már a helyreállító műtéten is túl van, még sugárkezelés vár rá – a sminktippek mellett őszinte, megindító írások is olvashatók nála, ha tud angolul, lapozza végig Cannon blogját, érdemes! A 23 éves lány most azt tervezi, novellákat ír tapasztalataiból és kiadja azokat.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek