A hét rosszul öltözöttje: Rihanna gatya nélkül

Rihanna elég gyakran megkérdőjelezhetően öltözik fel, és rengeteg olyan szettet visel, ami máson sehogy nem mutatna (ezt egyébként az amerikai Cosmpolitan szerkesztősége tesztelte, és tényleg a legtöbb Rihanna szett bukó).

Menő vagy ciki egy szál fenékben állatsimogatóba menni?
Menő vagy ciki egy szál fenékben állatsimogatóba menni?instagram

Most viszont sikerült olyan összeállításban állatkertbe mennie az énekesnőnek, ami még tőle is túlzás: a nagy feliratos pólóval nem lenne semmi baj, ha vett volna hozzá nadrágot is, és a combcsizma is lehetne jó, ha nem a 40 fokos szavannán villogtatná Rihanna. Az énekesnő a héten Johannesburgban turnézott, ott ment el egy szafari-parkba, ahol nyugodt gepárddal, barátságos zsiráffal és oroszlánkölykökkel is pózolgatott kicsit – írja a Daily Mail.

Cuki a zsiráf, de hogy tetszik Rihanna?
Cuki a zsiráf, de hogy tetszik Rihanna?instagram

Rihanna tényleg rosszul öltözött?

A lábán látható terepmintás csizma egyébként saját tervezés, azaz Rihanna for River Island márkájú, 37 fontba (13 ezer forint) került és már elfogyott az üzletekből. A felső Frank márkájú és 32 dollárba (7000 forint) kerül, szóval a szett legalább nem ultradrága – de attól még közönséges.  Vagy önnek tetszik így, nadrág nélkül is? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Mustra