Senki nem kíváncsi a Kardashian-lányok kollekciójára

A Kardashian lányok így promotálják kollekciójukat a Sears-nek.
A Kardashian lányok így promotálják kollekciójukat a Sears-nek.

Kipukkanóban van a Kardashian lufi a dailymail.co.uk szerkesztői szerint. Az elmúlt szezonban a Searsszel kollaboráló testvértrió legutóbbi kollekciója ugyanis annyira nem érdekli a márka vásárlóit, hogy még leárazva, 9.99 dollárért (2190 forint) sem hajlandóak megvenni a celebnők által piacra dobott titkárnős ruhákat.

A márka Los Angelesi boltjában például annyi megmaradt ruha van leárazva a polcokon, hogy azt is el tudjuk képzelni, itt bizony senki nem kíváncsi a Kardashian lányok stílusára. A hanyatló eladási mutatók azonban valószínűleg betudhatóak a Khloe Kardashian kosárlabdázó férje körüli drogbotrányoknak illetve a csalás ügybe keveredett Kardashian anyuka gyógyszerproblémáinak is. Kim Kardashian pedig hiába mutogatja magát Párizsban, már senkit nem érdekelnek a mellei.

A megfizethető márkák közé sorolható Sears még 2011-ben kezdett el kapszulakollekciót készíteni a testvérekkel, melyet először az Egyesült Államokban, majd később az Egyesült Királyságban és Ausztráliában is piacra dobtak. A reklámozásra a költségeket sem sajnálták, a később szétretusált képeket ugyanis a világ legdrágább fotósaival, Annie Leibovitzzal majd Ellen von Unwerth-tel készíttették el.

Bár a rajongók és a divatmániások az első időszakban még hajlandóak voltak sorba állni az ízléstelen darabokért, az őrület úgy tűnik mostanra lecsillapodott, az üzletben külön teret kapó ruhák körül ugyanis halálos csend uralkodik.

Fehérneműket is terveztek a márkának
Fehérneműket is terveztek a márkának

„Kim egy hollywoodi díva, Kourtney bohém és Khloe egy igazi rocker. Ezen a vonalon elindulva igyekeztünk mindegyik stílusából beletenni valamit a kollekcióba” – mondta a megosztó kollekcióról a Kardahian Kollekció társ-tervezője, Bruno Schiavi.

Bár egyre kevesebben vannak, a hardcore Kardashian-rajongók továbbra is vásárolnak a ruhákból: „Szégyellem kimondani, de nekem bejön a Kardashian stílus. Szeretem nézni a bugyuta műsorukat, főleg az öltözködésük miatt. A legjobb az egészben az, ahogy keverik a trendeket, és mindent mindennel felvesznek. Ráadásul ők az életben is olyan ruhákban járnak, mint amilyeneket másoknak terveznek. Legalábbis én és a barátaim leteszteltük a Kardashian kollekciót” – védte meg a testvéreket a Stylepies.com egyik Miamiban élő bloggere, Anna Mofidis.

Cseppet sem lepődtünk meg azon, hogy senki nem kíváncsi a kollekcióra
Cseppet sem lepődtünk meg azon, hogy senki nem kíváncsi a kollekcióra
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek