Julia Robertsnek 45 évesen is jól áll a vörös

Heti Ki viselte jobban? szemlénkből nem hagyhattuk ki Julia Roberts-et, hiszen a színésznő megmutatta: az ötvenhez közel is lehet stílusosan viselni a vörös színt. Nem is akármilyen ruhadarabot választott: az egyik emlékezetes darabot a Dolce&Gabbana 2013-as őszi-téli kollekciójából. Ugye emlékszünk, amikor az egész színpad izzott a több tucat ugyanolyan színű ruhától?

Helyet kapott még a franciák üdvöskéje, Marion Cotillard is, aki Christian Dior különleges szabású ruhájában jelent meg egy eseményen és Sarah Paulson, aki egy haute couture remekműben mutatkozott. Ön pedig ismét dönthet, hogy a modellen vagy a hírességen szereti jobban ugyanazt a ruhát.

Marion Cotillard Diorban

Kin mutat jobban a Dior-ruha?

A francia színésznő egy fekete, égszínkék dekoltázsbetétes Christian Dior-ruhában jelent meg, amihez - jó szokásához híven - feltűzte a haját. A smink és manikűr tekintetében a korallos narancs dominál, a körmeit és ajkait is ilyen színűre festette. Ezzel az árnyalattal tökéletes harmonizál cipőjének pántja, ami amúgy egy tyúklábmintás hegyes orrú magas sarkú darab. Ékszereket abszolút nem viselt, teljesen hagyta a ruhát érvényesülni.

A modellen ezzel szemben óriási nyakéket, lilás harisnyaszerű kesztyűt, ehhez passzoló ajkakat és lenyalt hajat láthatunk. Ez a frizura amúgy tipikus példája annak, ami még a példaalanyon sem mutat jól, az pedig általában katasztrófába torkollik, ha valaki otthon szeretne valami hasonlót alkotni a saját hajával. A modell ezüstös-mentás lamészerű, a reneszánsz időkre emlékeztető lábbelit visel.

Julia Roberts Dolce & Gabbanában

A vörös ruha jobban mutat

Az olasz márka őszi-téli kifutóját elözönlötték a vörös ruhák, Julia Roberts pedig közülük választott egyet. Példaként szolgálhat több ok miatt is: egyrészt középkorúként sem kell lemondanunk erről a színről, továbbá nem csak unalmasan, fehérrel és feketével lehet viselni. A nude például tökéletes mind cipők, mint kiegészítők tekintetében, helyesen tudta ezt a színésznő (stylistja) is. Körmeit sötétlilára lakkozta, a sminkje abszolút természetes. Az aranygyűrű jól megy mind a ruhához, mind a nude színű clutch-hoz is. A 45 évesen is tökéletes lábakra halványlila színű pántos, enyhén platformos magas sarkú került.

A kifutón látható modellt viszont nem kímélték: fülébe és nyakára is kilós arany fuxokat aggattak, haját összefogták és feltupírozták, holtsápadtra sminkelték és bordó rúzst kapott. A lábaira a ruha és az ékszerek szerelemgyereke került: kövekkel kirakott talppal és platformmal rendelkező korall színű bársony magas sarkút adtak a manökenre.

Sarah Paulson Georges Hobeika haute couture-ben

Ezt a versenyt nálam

Úgy tűnik, Sarah Paulson biztosra ment és egy minden részletében kézzel készített Georges Hobeika-ruhát választott, amikor a 38. Torontói Filmfesztiválon a vörös szőnyegre lépett. Kevésbé volt merész a kiegészítő megválasztásaiban, ugyanis a ruha színéhez szinte tökéletesen passzoló kézitáskát vitt magával. A körmeit lakk nélkül hagyta, az arany karkötőjén kívül pedig csak egy kék fülbevalót vett fel. Lábaira hegyes orrú, metálos színű magas sarkú került, a ruha felsőrésze pedig lehetővé tette, hogy haját  kiengedve, kettéválasztva viselje.

A manöken még ennél is egyszerűbben festett: ékszert, táskát nem viselt. A haját hátrafogták, egy természetes sminket és a ruha színével tökéletesen megegyező nude magas sarkút kapott.

Oszd meg másokkal is!
Mustra