Ilyen lesz a nyár Victoria Beckham szerint

Victoria Beckham nádszálvékony nőkre tervezett szuperszűk kollekciójával debütált a New York-i divathéten még 2011-ben. Az egyik legjobban kereső brit hírében álló tervező a sok negatív kritika és támadás ellenére nem adta fel és egy klasszikusan sikkes, végtelenül sokoldalú kollekcióval lepte meg a közönséget a 2014-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató divathét negyedik napján New Yorkban.

Beckhamné fehér, fekete, szürkéskék és fukszia-rózsaszín árnyalatú, letisztult ruhái stílusban Jil Sander, Helmut Lang és Hussein Chalayan jövő nyári, minimalista és hordható kollekcióihoz álltak a legközelebb.

A divatszakma örömmel fogadta az esztétikus fehér ingeket, kombiné-szerű felsőrészeket, férfiasabb szabású, ujjatlan zakókat, illetve bomberdzsekiket. „Ez vagyok én, ez minden amit szeretnék viselni" – mondta a magyar gyerekruha tervezőért is rajongó Beckhamné a vogue.com-nak.

A New York-i divathét egyik legexkluzívabb showjáról – amire állítólag szinte lehetetlen volt bejutni – készült legjobb fotót mégsem egy kifutón lépkedő modellről, hanem a tervező és David Beckham két éves kislányáról, Harperről és a mellette ülő Anna Wintourról lőtték.

A kivételesen napszemüveg nélkül mosolygó Vogue főszerkesztőről és a szuperaranyos celebgyerekről a Fashion Week hivatalos Instagram oldalára töltötték fel a pillanatképet, ami még emlékezetesebbé tette az amúgy is szerethető kollekció bemutatóját. Nézze meg a galériában, mit tervezett a divatszakmában egyre nagyobb sikereket elérő Victoria Beckham 2014 nyarára!

Oszd meg másokkal is!
Mustra