Hajtrend: itt az ombre festés utódja!

halo1

A tavalyik év legfelkapottabb frizuratrendje minden bizonnyal a lenőtt haj, azaz ombre volt. Az "Én kicsi pónim" frizurának máris itt van az újragondolt változata, a glóriára hajazó „ spashlights” névre keresztelt őrület, amit fodrászkörökben már most az új ombreként emlegetnek.

Az új hajfestési technikát a New Yorkban élő Aura Friedmannak köszönhetjük, aki nemrég a Tumblr és Instagram oldalára is kiposztolta innovációját, melyet elkészített már a Chairlift énekesének, Caroline Polacheknek is. A híresség a múlt hónapban az Allure magazinnak adott interjújában arról számolt be, hogy a színezés, illetve fehérítés folyamata csaknem kilenc órát vett igénybe – mondjuk legalább nagyon lassan nő le.

„Festési technikámmal olyan hatást, illuziót kívántam elérni, mintha lézersugárral lenne megvilágítva a haj az adott helyen” – magyarázta futurisztikus ötletét az izraeli születésű Friedmann, aki számos modell mellett dolgozott már együtt Jennifer Lawrence-szel, Sophie Dahllal és Lady Gagával is – írja a graziadaily.co.uk.

Kérne ilyen frizurát a fodrásznál?

A szezon egyik legtrükkösebb őszi-téli trendje, a haj közepébe festett, vízszintesen festett csíkos frizura a közelgő New York-i divathét kifutói mellett várhatóan felbukkan majd az utcai divatban is olyan természetellenes árnyalatokban, mint a rózsaszín, kék és zöld.

Illetve számításaink szerint a "Do It Yourself " videókat készítők is hamarosan rájönnek majd, hogy hogyan készíthetünk magunknak hasonló, fültől-fülig érő csíkot a legegyszerűbb és a legolcsóbb formában. Ön kérne ilyen mintát a hajába fodrászától, vagy már az ombre frizurától is felállt a hátán a szőr?

halo2
Oszd meg másokkal is!
Mustra