Cate Blanchett vagy Lady Gaga röhejesebb?

Cate Blanchett a Blue Jasmine című film premierjére érkezett furcsa ruhában a 2013-as Deauville American Film Festival-ra szombat este. A színésznő szettje már múltkor is a röhejes és tökéletes határán billegett, önök szerint akkor nem hibázott, kíváncsiak vagyunk, most mi a véleményük a kis jelvényszerű körökkel díszített, sátorszerű, fekete ruháról.

A különlegesen előnytelen estélyit a Christian Dior divatház készítette 2013 őszi Couture kollekciójába. Még a redcarpet-fashionawards.com is megfogalmaz némi kritikát – pedig nem szoktak –, miszerint a ruha nem mutat jól a fotókon, pedig élőben szép a díszítése és Blanchett-en túl hosszú is adott darab, fel kellett volna hajtani az alját. Bár szerintünk a kifutós modellen sem egy főnyeremény, de tényleg jót tesz neki, hogy nem söpri a földet.

Ki volt a rosszabb?

A hét másik furcsán öltözött nője Lady Gaga: Gagára fölösleges lenne valaha is azt mondani, hogy rosszul öltözött, egyszerűen annyit kísérletezik és annyira bevállalós, hogy az ő szettjei inkább érdekesek, mint előnytelenek vagy igénytelenek. A múlt heti ámokfutását öltözködésfronton egy buborékfújó ruhával zárta vasárnap Londonban.

A fehér, műanyagból hajtogatott öltözettel Gaga tényleg szappanbuborékokat tudott fújni, nem mellesleg a ruha geometrikus formája is jól nézett ki, főleg a hologramos szemüveggel. Szerintünk. Hogy ön szerint mennyire volt jó húzás egy áttetsző bodyra buborékfújót húzni, majd a szavazásból kiderül. Nézze meg a galériában Blanchett-et a cserkész-sátorban és Gagát fehér műanyagban (majd nélküle), aztán voksoljon arra, aki levésbé tetszik kettőjük közül!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek