Feketével és fehérrel az őszbe

Az időjárás előrejelzést elnézve egyelőre nem kell attól tartani, hogy akár csak huszonöt fok alá is süllyedne a nappali hőmérséklet, úgyhogy a melegebb ruhákat legfeljebb talán csak éjszakára érdemes előkészíteni, de akkor is óvatosan lehet tervezni, mert tizen-egynéhány foknál még akkor sem fog elvileg lejjebb menni a hőmérséklet. Csapadékra viszont bőven lehet számítani a következő hét elején, ezért semmiképpen sem elhamarkodott kijelentés, ha azt mondjuk, a szandáloknak, a papucsoknak, és egyéb pillekönnyű nyári cipőknek néhány napra biztosan leáldozott. Ebben segíthet a H&M bevállalósnak tűnő őszi-téli kollekciója, amiben kitüntetett szerepet kapott a bőrcsizma.

Az időjárás miatt egyelőre nyugalomra intenénk mindenkit, hogy a ruhatára frissítésébe fogjon. Így is akadnak azonban a kollekcióban olyan darabok, amiket simán lehet a lassan elvonuló meleghez ajánlani. A fekete bőrcsizma (29990 forint) és a fekete, szűk nadrágok (8990 forint) megoldást jelenthetnek a zivatarok ellen, a finoman v-nyakú, és a fehér ing (3990 forint), vagy a nyakánál gyöngyökkel hímzett fekete blúz (6990 forint) pedig kellően lazák. A Vogue simán bohémnek nevezte őket, és ügyesen megállapította, hogy egyszerre fiúsak és csajosak. A legfontosabb szempont azonban, hogy hordhatóak legyenek, és ilyen körülmények között az egyik legegyszerűbb választásnak tűnnek.

A svéd fast-fashion márka kollekcióját Beyoncé után most a világ legjobban kereső modelljével, Giselle Bündchennel adja el. A ruhákat a párizsi divathéten mutatták be hónapokkal ezelőtt, és szeptember ötödikétől lehet megvásárolni őket az üzletekben. Ahogy korábban írtuk, aki szereti a játékos színeket, annak nem biztos, hogy ez lesz a kedvence, ugyanis általában a fekete és a fehér dominál a ruhákon. Az viszont így is elég valószínű, hogyha valaki térdig érő csizmában, feszes nadrágban és könnyű blúzban, esetleg zakóban jelenik meg, akkor felfigyelnek rá a férfiak.

Oszd meg másokkal is!
Mustra