Trend 2013: Öltözzön láthatatlannak!

A nyári szezon trendjei között bőven találni meglepetéseket különcöknek. Akinek nem jön be a hirtelen visszatérő kilencvenes évek grunge hangulata, vagy a romantikusabb hercegnős stílus, az most bátran öltözhet futurisztikusabb, tejútrendszeres, vagy éppen átlátszó, gumicipőhöz passzoló plasztik szettekbe idén.

A láthatatlan, kozmopolita divat több neves tervező kifutóján is megjelent a divatheteken is. A hatvanas évekből visszalehelt merész, egyszerű és szupermodernista trendet követi idén a Maison Martin Margiela, mely plasztik cipőjéért 101500 forintot kér, a Valentino pedig kissé túlárazva, 1,8 millió forintért dobta piacra szegecsekkel kivert átlátszó kabátját – írja a huffingtonpost.com.

Hasonló, praktikus, vízálló, könnyen tisztítható PVC anyaggal kombinált darabok a hazai fast-fashion üzletek kínálatában elvétve ugyan, de megtalálhatóak. Egy átlátszó táska lánccal a Stradivariusban 8995 forintba, a Zarában hasonló forma sárgában 6995 forintba kerül. Egy átlátszó anyagra applikált nyakláncért pedig 7995 forintot kérnek a Mangóban. Nézze meg a galériában a legújabb őrületet!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek