no

Hatalmas káosz és verekedés Alexander Wang ruhák miatt

Ingyen osztogattak Alexander Wang ruhákat július közepén New Yorkban. Az esemény nem volt előre bejelentve, elvileg csak az utcában sétálgató szendvicsemberek tábláin hirdették meg, hogy egy soha vissza nem térő lehetőséggel élhetnek a szerencsések. Az első fiatalok állítólag már órákkal a kapunyitás előtt felsorakoztak a bejárat előtt. Az erről készült, és most közzétett videó szerint mindenki lelkesen üzengetett és telefonált, hogy még nagyobb legyen a tülekedés. A beengedés még nem is volt durva, kicsit félénken, megilletődve sétáltak be az elsők az első terembe. Egy-egy Electro World megnyitón nálunk már ekkor széttépték egymást az emberek.

A teremben aztán rövid vetítés kezdődött: Alexander Wang jelent meg a vásznon, közölte, hogy köszöni mindenkinek, hogy megjelent. "Biztos vagyok benne, hogy mind azon töprengtek, hogy mit kerestek itt." Elmondta, hogy néhány percen belül hozzáférhetnek a teljes T kollekcióhoz - fiúknak, lányoknak, újak és klasszikusok egyaránt, és mindez teljesen ingyen. Erre hatalmas sikongatás robbant ki. "Érezzétek jól magatokat" - fejezte be. Ennél a pontnál már is sokan önkívületi állapotba kerültek. Aztán elkezdődött a valódi őrület, amit meglehetősen szemérmesen, de roppant viccesen mutattak be. A Battle Royal vagy az Éhezők viadala ehhez képest babazsúr.

Elég visszafogottak lettek a felvételek, de az bőven kiderül így is, hogy hatalmas káosz lehetett. Látszik, hogy volt olyan, aki már az elején felbukott, de a többiek csak rohantak tovább. Az egyik szabály úgy szólt, hogy Wangot nem érdekli, hogyan hordanak ki minél több cuccot, mindenesetre szatyrokat, táskákat nem lehet használni. Így aztán mindenki a kezébe gyűjtötte a holmit, amit előszeretettel tépkedtek ki a másik öleléséből. Ahogy a videóból kiderült, igazi cicaharc is kezdődött, valódi pofozkodás is kialakult. Emellett persze állandó élményt jelentenek az ordibálástól vagy a heves küzdelemtől eltorzult arcok.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek