Flitteres kukás ruha: menő vagy ciki?

Hál' Istennek jó ideje kikoptak a retinaégető flitteres ruhák az utcai divatból, az egyik luxuscuccokat áruló online üzlet, a Browns kínálatában mégis feltűnik egy-egy darab hatásvadász, provokatív szöveggel (Fuck Work vagy I'm having a shit day thanks) ellátott csillogó Ashish márkájú póló a szezonban.

A nevetségesen túlárazott, átlagosan 190 ezer forintba kerülő felsőrészek mellett a thefashionpolice.net szerkesztőinek megakadt a szeme az Ashish névre keresztelt márka legújabb kollekciójának egyik legaggasztóbb szettjén is, melyet egyértelműen a kukások munkaruhája ihletett.

A magát újgenerációs tervezőnek valló, Londonban élő Ashish Gupta saját állítása szerint egy szexi, elbűvölő és sportos kollekciót szeretett volna piacra dobni, melyet a diszkózene, a neon hirdetések, a népi motívumok és a bollywoodi csillogás ihletett.

A munkaruhák megjelenítése a divatban nem újkeletű dolog, 2012 őszére a Céline portás- és gondnok-uniformist, Rick Owens hegesztőruhát, Thom Brownet pedig bányászruhákat tervezett.

Ashish nem fogta vissza magát a narancssárga-fekete és ezüst színű darabok beárazásánál sem, fehér körömcipővel kombinált tréningnadrágjáért – melyből hasonlót nemrég Miley Cyrus is villantott – 290.000 forintot, a flitteres kukásmellényért pedig 229.600 forintot kér a tervező.

Mit gondol, menő kukásruhára ennyi pénzt elherdálni, vagy lehúzásnak találja a divatház flitteres szettjét és inkább rendel magának egy hasonlót 4500 forintért? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1653) (1725) Ciki!
Mustra