no

Belefáradt a diétázásba? Ragassza le a hasát!

Az ember azt hinné, fogyókúrás és alakformáló praktikákból nincs új a nap alatt, egy unatkozó brit anyuka viszont mégis forradalminak kikiáltott, bizarr innovációval állt elő: a diétába belefáradva inkább fogta magát, és leragasztotta hasát a laposabb hatás érdekében. Mielőtt a fejét csóválná, tájékoztatjuk, hogy az ötlet annyira bejött a gyártóknak, hogy úgy tűnik, a Spanx-hez hasonlóan szabadalmaztatni is fogják.

Karen Macauley 45 éves, két gyermekes anyuka a Bridget Jonesnak bevált, hasleszorító nadrágokon át az alakformáló bugyikig mindent kipróbált, saját bizarr ötlete mégis egy péntek esti kétségbeesett pillanatban jutott eszébe: állítása szerint bármit csinált vagy vett fel, a hasa csúnyán kitüremkedett, így mérgében megfogta a szigszalagot és leragasztotta a hasát. "Kinyitottam a szekrényt és a ragasztó volt az első dolog, amit megláttam. Először arra gondoltam, ez őrültség, mégis vágtam 3 nagy darabot belőle és leragasztottam a felesleget. Az egész tiszta kétségbeesésből született, mégis megérte, az önbizalmam egész este az egekben járt. Mikor levettem tudtam, hogy be kell dobnom az ötletet, mert igenis van benne valami: végre nőiesnek és csinosnak érezhetem magam, ez pedig már évek óta nem volt jellemző rám" – mondta Macauley a Daily Mailnek.

Akármilyen hihetetlen, a brit nő szokatlan ötletére máris akadtak támogatók, így a has-tapaszt lehet, hogy rövid időn belül már a sarki drogériában is be lehet majd szerezni. A procedúra egyébként annyiból áll, hogy a hason lévő felesleget lefele húzva kell leragasztani, hogy ne látszódjon ki a ruha alól. Az egyelőre kérdéses, férfiak fogják-e használni, tekintve a levétel fájdalmas mivoltát.

Ön leragasztaná a zsírját, hogy lapos hasa legyen?

Macauley büszke innovációjára, amit állítólag nem a biznisz érdekében eszelt ki, sőt, a hastapaszokból befolyt összeget testképzavarokkal küzdő társaira tervezi fordítani.

Ki tudja, lehet, hogy a brit nő ötlete is olyan szenzációs lesz, mint a Spanx térhódítása. Ön lát fantáziát a dologban és kipróbálná, vagy inkább marad a fájdalommentes alakformálóknál és a diétánál?

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra