18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Használjon tampont, különben felfalja egy cápa!

Bizarr reklámmal rukkolt elő az egyik amerikai tamponmárka, amiben az éppen menstruáló nőt úszás közben széttépi egy cápa. A reklám erős képi tartalmával bizonyára azt sugallja, hogy a kritikus napokon mindenképp használjunk tampont, ellenkező esetben akár az életünkbe is kerülhet.

A szürreális reklám első húsz másodpercben egyáltalán nem is sejteni, miről van szó. Két tökéletes testű nő éppen a napsütést és a homokos tengerpartot élvezi, ám amikor a negyven fokos kánikulában megmerítkeznének a tenger lágy hullámaiban, egyikőjüket széttépi egy cápa. Mivel a ragadozók kiszagolják a vért a vízben, így a reklám végülis jogosan alapoz a cápák kifinomult érzékszerveire, azt viszont bizarr látni, ahogy a mit sem sejtő nő ordít, miközben végtagjai szanaszét repkednek a levegőben csak azért, mert mensturációjával magára haragított egy cápát.

Bár a reklámot egyelőre csak Oroszországban vetítik, az angol szlogen miatt valószínűleg a brit képernyőkön is hamarosan találkozhatnak vele, ám egyes felvetések szerint nem is igazi reklámról van szó, hanem a nemsokára debütáló Movie43 című film előzeteséről. A nézőkből egyelőre vegyes reakciókat váltott ki: vannak, akiknek rögtön a szívébe lopta magát, mások szerint viszont egyáltalán nem vicces a brutális cápatámadásokkal viccelődni – írja a Daily Mail. Azért emlékezetes reklámra sikerült, az biztos.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek