Ilyen bugyit hord a várandós Katalin hercegné

Bár Katalin hercegné közel egy hónap múlva megszületendő gyermeke miatt visszavonulót fújt, ettől függetlenül még minden szem rá szegeződik, ha ruházkodásról van szó. Öltözködési etikettje állandó téma, most viszont már azt is sejteni lehet, miket visel a méregdrága kreációk alatt. Részletek a hajtás után!

Katalin utolsó hivatalos megjelenésére rózsaszín Alexander McQueen kabátot és ehhez passzoló kiskalapot választott, de ami ennél sokkal érdekesebb, most először azt is tudni lehet, mit viselt alatta - írja a Daily Mail.

A 31 éves hercegné állítólag nagy rajongója Lorna Drew fehérneműtervezőnek, aki ajándék gyanánt több darabot is küldött a szerinte rendkívül elegáns és csinos hercegnének nemrég debütáló, kifejezetten kismamáknak tervezett kollekciójából. Katalin kedvence állítólag a képen látható a 39 fontot (kb. 13500 forintot) kóstáló kék szatén melltartó, és a hozzá tartozó 19 fontos (kb. 6500 forintos) bugyi, ami gumírozásának köszönhetően biztos kényelmes viseletet biztosít az első gyermekével várandós hercegné számára.

Íme a hercegné kedvenc fehérnemű szettje, kék szaténból, és még az ára is egészen barátságos.
Íme a hercegné kedvenc fehérnemű szettje, kék szaténból, és még az ára is egészen barátságos.

"Örülök, hogy a fehérneműkkel sikerült egy kis mosolyt csalnom az arcára, miután olyan nehezen indult a várandósság" - nyilatkozta a tervező, akit a hercegné emberi e-mailben tájékoztattak arról, hogy Katalin végtelenül elégedett volt a figyelmes ajándékokkal. A terhesruhákat ignoráló hercegné július közepére van kiírva, addig pedig biztosan jó hasznát veszi a fehérneműknek.

Nem Katalin hercegné az egyetlen híresség, akit Drew a várandóssága alatt ellátott fehérneműkkel, Jessica Simpson, Imogen Thomas és Una Healy szintén az ő kreációit viselte. A tervezőnő és Vilmos herceg neje egyébként még 2008-ban ismerkedett össze, és Drew természetesen rajong ismert ügyfele stílusáért. "Kate nagyon elegáns, mindig nőies és sikkes, így biztos voltam abban, hogy tetszenek majd a melltartóink és bugyijaink" - tette hozzá az asszony, aki szerint attól, hogy valaki gyermeket vár, nem kell ocsmány fehérneműkben senyvednie.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek