Íme a nyár 5 kulcsfontosságú alapdarabja

Ha már rászánta magát, hogy elpakolja téli ruháit, ideje, hogy a szekrény központi részére kerüljenek a tavaszi-nyári szezon kulcsfontosságú darabjai. Összegyűjtöttük, melyek azok az alapdarabok és kiegészítők, melyekre feltétlenül szükség lesz az elkövetkezendő hónapokban.

1. Laza és nőies felsők nyara

A következő hónapokban szerencsére lesz élet a peplumon túl is. A nyolcvanas évek aerobic edzéseiről ismert rövid ujjú pulóver modernizált változata vékony és valamivel merevebb, tartást adó típusban is megtalálható az üzletekben. Már tavaly is stílusosnak számított az ujjatlan ing gallérral, idén pedig a nem mindenki számára előnyös nyakba akasztós felsők is trendinek számítanak majd. A nadrággal és szoknyával is hordható rövid ujjú pulcsi a Mangóban 6595 forintba kerül, az ujjatlan topért pedig a H&M-ben 5990 forintot kell fizetni.

2. A parafa talpat végre leváltja a körömcipő

Szerencsére idén nyáron kisebb arányban bukkan fel az utcákon a parafa talpú szandál és helyette, a fekete-fehér őrületnek köszönhetően újra divatba jön a nyolcvanas évek egyik nagy slágere, a fehér cipő – írja a refinery29.com. Egy kényelmes fehér cipő a H&M-ben 3990 forintba, egy nőies fehér szandál a Mangóban 12995 forintba kerül.

3. Kötelező a retro napszemüveg

Az évek óta divatban tartott macskaszem formájú napszemüvegeket bátran leválthatjuk egy szélsőségesebb, valamivel extrémebb retro hatású keretre is. Ha mégis ragaszkodnánk a macskaszemhez, egy fehér, kövekkel kirakott verzióért és egy állatmintás retro szemüvegért is 6595 forintot kell otthagynunk a Mangóban.

4. Pöttyös, kockás ing

A merev galléros, alakjavító, úgynevezett 'slim fit' ingek kora lejárt, helyüket felváltották a bő szabású, lazább sziluettek, a csíkok helyett pedig a kockás, a népies és a pöttyös minta a menő a következő szezonban. A téli ruhatárba is könnyen beépíthető kockás ing a H&M-ben 8990 forintért szerezhető be, a Pull & Bearben egy pöttyös darabért 6995 forintot, egy népi motívumokkal ellátott farmeringért pedig 9995 forintot kérnek.

5. Átlapolós szoknyák

Az örökzöldnek számító átlapolós szoknya az idei szezonban sokkal rövidebb, strukturáltabb és origami-szerű konstrukciót kapott, melynek köszönhetően ott ápol és takar, ahol kell. A legmenőbb formákat a Zarában találtuk, ahol átlagosan 9595 forintba kerülnek a trendi szoknyák.

Oszd meg másokkal is!
Mustra