Legyen biciklin is divatos!

A Projekt Showroom a lakberendezési tárgyak és hazai designerruhák után ezen a héten Bringa pop-up bolttal várja a divatba jött városi bicikliseket a Hajós utcában. Az üzlet látványát a The Four divattervezői, Gálvölgyi Anett és Márton Miovác tervezték és építették fel.

A május 9-16 között nyitva lévő cangabolt minden bizonnyal egy kánaán a biciklirajongóknak, akik a helyszínen működő szervízen kívül rengeteg alkatrészt és kiegészítőt megtalálnak kedvenc kétkerekűjükhöz. A  professzionális termékek mellett természetesen a női biciklisekre is gondoltak a szervezők. Virág- vagy szivecskés mintájú markolatot 3630 forintért láttunk, ennek faburkolatú verziója már 12000 forintba kerül.

A markolathoz hasonló csajos csengőért 4850 forintot, a sisakért 16000 forintot kérnek az üzletben. Nem igazi városi cangás, akinek nincsen biciklivel díszített gyűrűje, pénztárcája vagy fülbevalója, így Megyeri Ancsa Rosehip névre keresztelt kiegészítői is helyet kaptak a Keleti Blokk manufaktúra pólói,az Ykra táskái, a használt biciklik, zárak és neonszínű küllődíszek között. Nézze meg a galériában a biciklikhez értő Projekt Showroom kínálatát!

Oszd meg másokkal is!
Mustra