TEJBEN-VAJBAN

Így válasszon nyakláncot nyakkivágáshoz!

2013. május 6., hétfő 09:11

528422 437085936383732 1935063364 n

Az elmúlt egy-két szezonban megfigyelhető volt a kiegészítők hangsúlyozása a divatheteken, aminek köszönhetően a legtöbb üzletben már elérhető áron mi is beszerezhetjük a látványosabbnál-látványosabb hajpántokat, karkötőket, fülbevalókat és nyakláncokat.

Azonban nem mindegy, hogy milyen felsőrészhez milyen nyakláncot választunk, ugyanis egy V-nyakkivágású blúzhoz kiválasztott előnytelen nyaklánc az egész outfitünket tönkre vághatja. Az Inside Outstyle szerkesztői az általuk készített összeállításban profin szemléltetik a szóba vehető lehetőségeket, melyből megtudtuk, hogy garbóhoz inkább a hosszabb nyakláncok passzolnak, míg egy mélyen dekoltált felső gyöngysorral vagy nagyobb, több lépcsős nyaklánccal mutat igazán. Nézze meg, mit érdemes választania a tiltólistás csőtophoz, zakóhoz illetve ujjatlan, vagy aszimmetrikus felsőjéhez!

Blogok, amiket olvasunk

HATÁRÁTKELŐ A finn csoda testközelből is csoda?

Tényleg a finn a legjobb iskolarendszer? Mesés ott anyának lenni? Mindenki jól él? Tapasztalatok első kézből, hat év után.

TÉKOZLÓ HOMÁR Tényleg bármit kicserélhetünk 3 napon belül?

Három munkanapon belül visszavihetjük a terméket a kereskedőhöz, aki köteles azt kicserélni vagy visszafizetni az árát? Van ilyesmi, de jó tudni, mikor élhetünk a lehetőséggel!

KISZÁMOLÓ Mennyire koszos a pénz?

Nem biztos, hogy megnyugtató ötlet azt vizsgálgatni, mi minden van a bankjegyeken. De azért megvizsgálták.
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés