TEJBEN-VAJBAN

Így válasszon nyakláncot nyakkivágáshoz!

2013. május 6., hétfő 09:11

528422 437085936383732 1935063364 n

Az elmúlt egy-két szezonban megfigyelhető volt a kiegészítők hangsúlyozása a divatheteken, aminek köszönhetően a legtöbb üzletben már elérhető áron mi is beszerezhetjük a látványosabbnál-látványosabb hajpántokat, karkötőket, fülbevalókat és nyakláncokat.

Azonban nem mindegy, hogy milyen felsőrészhez milyen nyakláncot választunk, ugyanis egy V-nyakkivágású blúzhoz kiválasztott előnytelen nyaklánc az egész outfitünket tönkre vághatja. Az Inside Outstyle szerkesztői az általuk készített összeállításban profin szemléltetik a szóba vehető lehetőségeket, melyből megtudtuk, hogy garbóhoz inkább a hosszabb nyakláncok passzolnak, míg egy mélyen dekoltált felső gyöngysorral vagy nagyobb, több lépcsős nyaklánccal mutat igazán. Nézze meg, mit érdemes választania a tiltólistás csőtophoz, zakóhoz illetve ujjatlan, vagy aszimmetrikus felsőjéhez!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ A 30-as évek fotókon

Graffitik, autók, emberek, hatalom, Amerika - John Gutmann a kamera segítségével megtanulta máshogyan látni a világot.

SZUBKULTÚR Utcai divat, de konkrétan, szó szerint

Ki hitte volna, hogy egy csatornafedél vagy irányítótábla ilyen tökéletes mintát ad a textilen. Utcai divat - szó szerint

FILMVILÁG Forog az új krimi Kulkával

Az X egy fordulatokban gazdag, skandináv típusú krimi. Kulka János a forgatás minden percét élvezte, tetszik neki a sztori is, és az általa játszott szereplő is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés