Katalin felvette első terhesruháját

A Camebridge-i hercegné júliusban fog szülni, épp ideje volt, hogy hathónapos terhesen végre nőjön egy kis pocakja. A hercegné nem hízott egyelőre szinte semmit terhessége alatt, de mivel hasa végre van, eljött az ideje, hogy egy empire fazonú, 50-es éveket idéző, Emilia Wickstead által tervezett, babakék terhesruhában jelenjen meg.

Katalin a Nemzeti Portégalériában vett részt egy jótékonysági eseményen szerdán – a hátrányos helyzetű gyerekek festőprogramjáról a Daily Mail nem is nagyon számolt be, de azt megtudtuk, hogy az egyre nagyobb önbizalommal beszédet mondó Katalin a kék ruha mellé egy szürke, hasítottbőr, magassarkú körömcipőt választott. A nyakban magasan záródó, fényes anyagú ruha hátul volt dekoltált, így a szinte kislányos ruha kicsit felnőttesebb, elegánsabb lett.

A szuperelegáns ruha előtt egy lazább, kicsit hippisebb Erdem ruhát láthattunk a hercegnén, aki kedden a nyomott mintás, térdig érő ruhában látogatott iskolát Manchesterben. Ezt a szettet is megnézheti a galériában, akárcsak az első olyan összeállítást, amelyben megvillant a hercegné hasa: Katalin mentazöld Mulberry kabátban vett részt április 21-én, vasárnap Windsorban a királynő cserkészeinek ünneplésén.

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek