Pucci és Dsquared2 ruhákban parádézik Beyoncé a színpadon

Beyoncé hivatalosan is megkezdte a Mrs. Carter fantázianévre hallgató világ körüli turnéját Szerbiában nem kevesebb, mint 18 ezer rajongó előtt. A nagyszabású koncertsorozathoz természetesen nagyszabású fellépőruhák dukálnak, az R'N'B koronázatlan királynőjét pedig nem kisebb nevek, mint a Pucci, a Givenchy, Julien Macdonald, a Ralph and Russo és a Dsquared2 öltöztetik, kifejezetten az ő számára tervezett méregdrága kreációikkal.

Beyoncé nyolc alkalommal vedlik át egyik méregdrága ruhakölteményből a másikba, dehát ennyi bőven belefér a több mint 2 órás koncertkeretbe. A szupersztárt ugyanaz a Peter Dundas, a Pucci kreatív igazgatója öltözteti, aki nemrég még Rita Ora The Radioactive Tourjára tervezett terepmintás kezeslábast és ezüst fűzőt. Dundas a napokban hozta nyilvánosságra tervezett ruhái vázlatképeit, amikből kirajzolódik, hogy a tervező Beyoncé modernségének és bájának ötvözésére fektette a hangsúlyt, miközben 2013/2014-es kollekciójának rock-istennőjét bújtatta egészen új köntösbe különféle anyagok és kiegészítők használatával. A ruhákat igyekeztek úgy megalkotni, hogy passzoljanak mind a koreográfiákhoz, mind a színházi előadásmód kereteihez is.

Dundas terve jól működött: első szettje, a lila strasszos, alul állatbőrre hajazó anyaggal toldott kabát garantáltan minden szemet Beyoncéra vonzott, arról már nem is beszélve, hogy a tervező mindezt egy, az 1960-as évekre emlékeztető magas derekú, pasztell sorttal tette teljessé.

A második, talpig bőr Pucci-szerelés még mindig a múltba, egészen pontosan az 1990-es évekre emlékeztető szexi gengszter életérzéséig repít vissza bennünket: a dupla soros gombolású fekete bőrkabátot combközépig érő csizmával, neccharisnyával és kalappal tették teljessé, azt viszont nem tudni, a kabát alatt viselte-e bármit az énekesnő – bizonyára igen.

A talpig bőr szerelés kissé Jaco- Smooth Criminal-jére hajaz.
A talpig bőr szerelés kissé Jaco- Smooth Criminal-jére hajaz.

A harmadik Dundas által kreált fellépőruha egy fekete flitteres, alul két oldalt cipzáros body volt, amihez a neccharisnyát és a combközépig érő Pretty Woman csizmát megtartották. Dundas egyébként biztosra ment és tervezett még egy, sokkal jobban dekoltált, szintén fekete, v-nyakú flitteres bodyt is az énekesnőnek, emellé pedig egy smaragdzöld bojtos ruhát is megalkotott, amit fekete bőrnadrággal és magassarkúval ötvözött. Érdekes, hogy a zöld ruhát nem avatta fel a világ körüli turné megnyitóján az énekesnő, de ami késik biztosan nem múlik.

Beyoncénak több flitteres body is rendelkezésére áll a turné alatt.
Beyoncénak több flitteres body is rendelkezésére áll a turné alatt.

A másik feltűnő és egyben letisztult darab egy gyöngyös vállrésszel ellátott hófehér miniruha, középen átlátszó és csillogós fehér részekkel betoldva. Izgalmas, ahogy a vállrésznél hangsúlyt kapó gyöngyök a ruha derekán egy öv szerepében ismét hangsúlyossá válnak, arról már nem is beszélve, hogy a hófehér szín mennyire jól mutat Beyoncé barna bőrén. A ruha olyan, akár egy ékszer, így a tökéletes kiegészítő hozzá nem is lehet más, csak egy pár egyszerű magassarkú és a mikrofon.

Az elegáns, hófehér kreáció után Beyoncé veszélyesebb vizekre evezett egy, a showból kihagyhatatlan vörös, sejtelmesen villantós estélyivel. A ruha tánc közben minden bizonnyal elég látványos, pláne, hogy a szoknyarész az énekesnő lába között van felsliccelve. A ruha mellrészét egyébként arany, akár egy nyakékkel is felérő mintával tették izgalmassá, a ruha tökéletesen illik az énekesnőhöz.

Ezt a smaragdzöld ruhát még nem avatta fel az énekesnő, de ami késik nem múlik.
Ezt a smaragdzöld ruhát még nem avatta fel az énekesnő, de ami késik nem múlik.

Beyoncét közben a Givenchy is ellátta ruhával, méghozzá egy fényes, fekete szegecsekkel ellátott, középen fekete cipzáros balett-trikóval, amit a mellrész felett fekete áttetsző anyaggal egészítettek ki. A divatház feje, Ricardo Tisci emellé még egy B monogrammal ellátott, macifüles baseball sapkát is passzintott, azt viszont nem értjük, Beyoncé miért ugyanazzal a testszínű neccharisnyával vette fel, mint az előzőeket. Az énekesnő szívébe már-már túlzottan is belopták magukat a flitteres ruhák, ami érthető, hiszen a színpadon 500 különböző helyről megvilágítva biztosan jól mutatnak. A pop királynője éppen ezért választott magának még egy fekete flitteres overallt és egy meglehetősen extrém, arany csillámokból, kristályokból és flitterekből megalkotott ruhát is, amin flitterekből még külön mellbimbókat is kreáltak az énekesnőnek.

 

Beyoncé világ körüli turnája Magyarországot nem érinti, de ne keserdjen el, a ruhákban online is gyönyörködhet.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek