no

Menő vagy ciki a kalocsai mintás bringa?

Szerencsésnek mondhatja magát az a pár dolog, amit még nem dobtak piacra kalocsai mintás verzióban hazánkban. Az elmúlt évek egyik legnagyobb divatbakija a tradícióktól eltérő formában, de kapható többek között wc papíron, kutyaruhán, gumicsizmán illetve még ennél is csicsásabb műkörömben is.

Kalocsai mintás bicikli a Praktikerből
Kalocsai mintás bicikli a Praktikerből

A ribancrendszámnál is cikibb jelenség az elmúlt években olyan hírességek ruháin tűnt fel, mint Nicole Kidman, Iker Casillas és Jenson Button, amin felbuzdulva szinte nincs olyan üzlet, ahol ne lehetne kapni kalocsai mintával ellátott terméket, legyen az születésnapi torta, iPhone tok vagy egyéb ízléstelen különlegesség.

A valószínűleg jól jövedelmező versenybe nemrég beszállt a Praktiker is, mely népi motívumokkal díszített városi kerékpárját 42990 forintért dobta piacra. Nem a barkácsáruház az egyetlen, mely kalocsai bringában gondolkodott, ilyen típusú kerékpárral riogat a Gepida és a Neuzer is, akiknél átlagosan 80000 forintért lehet ilyen biciklit kapni. Ha ön még ennél is többre vágyik, csapjon le az Auchanban a biciklivel passzoló kalocsai mintás garbóra 3490 forintért! Szavazzon, menő az elcsépelt népi motívum, vagy ön már nagyon unja a kalocsiai körüli felhajtást?

Oszd meg másokkal is!
no
Menő! (4076) (2719) Ciki!
Mustra