Kim Kardashian végre megtalálta stílusát

A terhes Kardashiannal az utóbbi időben remekül lehetett szemléltetni, hogyan ne öltözzön fel az, aki állapotos vagy molett, mostanra azonban úgy tűnik, a celebnő stlistja is magához tért, és egyre jobb szetteket szed össze. Így, hogy nem próbálja mindenáron eltakarni a hasát, hanem finoman kiemeli, végre úgy néz ki, mint egy állapotos nő, és nem úgy, mint egy csatahajó.

Az állapotos celebnek elég zsúfolt hétvégéje volt, április 12-én, pénteken válóperre ment, ahol férjétől, Kris Humphriestól próbált megszabadulni. A férfi el se ment a perre, szóval a válással még lesznek gondok, de Kardashian legalább végre felvett egy nadrágot a rövidke, világos színű tunika alá, ami ráadásul nem volt durván beszűkítve derékon, úgyhogy nem volt az az érzésünk, hogy menten megfullad viselője.

Másnap, szombaton Kardashian kiment a Los Angeles-i reptérre, hogy elhúzzon Vegasba, ahol parfümjét reklámozta. Már a reptérre sikerült istenesen felöltöznie, a fehér blézer optikailag nyújtotta alakját, és nem feszes felsőt vett fel egyre növekvő hasára. A kezében lévő nagy, barna táska pedig arra is jó volt, hogy kicsit takarja vele alakját. Pénteken később Vegasban már egy térdig érő, egyenes szabású, nem túl testhez tapadó, csipkés ruha volt Kardashianon, akinek rúzsa pontosan illett a ruhához és a reklámozandó parfümhöz is. Vékony pántos magassarkú szandál helyett végre egy nude, zárt cipő volt Kardashianon, ami nyújtotta kicsit lábát.

Szerencsére vasárnapra is sikerült szép szettet találni Kardashiannak a Los Angeles-i MTV Movie Awardsra, ahová egy rafináltan dekoltált, fekete ruhában ment a celebnő. A hosszú nyaklánc és a ruha ujja is jót tesz az alakjának, így még modellnek készülő, magas és vékony testvére mellett sem néz ki kínosan Kardashian – a Hufington Post is arra jutott, hogy végre újra megtalálta stílusát a celebnő. Nézze meg a galériában mind a négy jól sikerült szettet!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek