Beyoncé olcsó és dögös fürdőruhákat tervezett a H&M-nek

Beyoncét márciusban buktatta le egyik háttértáncosa, aki a Twitteren osztotta meg követőivel, hogy mi történik a Bahamákon munkaadójával. A hír igaznak bizonyult, és végre elkészültek a keményen dolgozó énekesnő forró hangulatú kampányképei is, melyeket Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin készített a svéd márkának – írja a hypetrak.com. Bár a képek alapján mi nem jöttünk volna rá, hogy a Bahamákon lőtték őket, de a reklámfilmből biztosan több is kiderül majd.

A napokban egy holland magazinban jelent meg öt kép a kollaborációból, amivel csak egyetlen problémánk akadt, nehezen tudjuk elképzelni, hogy a mintás, erős színárnyalatú darabok ugyanilyen dögösen mutassanak egy átlagos külsejű, hullafehér nőn, mint Beyoncén.

„Szeretem a nyarat. Nézd meg ezt a helyet! Imádtam a Bahama-szigeteken forgatni. A strandon kívül Nassauban is jártunk, amihez az időjárás is tökéletesen igazodott” – mondta az ősi elemek mellett a hetvenes évek disco korszaka és csillogása ihlette fürdőruha kollekcióról és közös munkáról a popsztár.

Önnek tetszik Beyoncé és a fürdőruhák?

A H&M egyébként nem árazta túl szezonális darabjait, sőt biztosra ment és a vakító sárga fürdőruha mellett két fekete kétrészest is piacra dobott a nyárra, melyből kedvencünk a rojtos bikinifelső volt. Nézze meg a galériában, hogy milyen fürdőruhákat kap idén nyáron várhatóan 1700 és 3400 forint között a H&M-ben!

Oszd meg másokkal is!
Mustra