no

Horror: csipke alsónadrág férfiaknak

csip

A nők egyenesen odáig vannak a csipke fehérneműkért, mert megszokták, hogy az számít szexinek, így szinte egy rossz szót sem tudnának a baromi kényelmetlen tangákról mondani – egészen addig, míg mondjuk nem egy kigyúrt férfi fenekén feszülnek. Szerintünk a férfiaknak eszébe se jut csipebugyit venni, mégis úgy tűnik, egyre töb márka fordul az erősebbik nem felé és nekik is gyártanak csipkés alsókat. A chippendale fiúkon és a vicceskedő legénybúcsús társaságokon kívül nem tudjuk, ki fog ilyesmit venni, de a Versace biztos tudja.

A Huffington Post szerint egyre több fehérneműcég dobja piacra külön férfiaknak szánt csipke alsónadrágait, így lassan elkezdhetünk azon gondolkozni, melyik kollégán feszül csipkeboxer, fecske vagy atléta.

A férfiasnak nem mondható termékeket gyakran díszítik különböző motívumok, például virágok, halálfejek, illetve pókhálók. A pasikat a csipkefehérneműk viselésére leginkább Joe Snyder, illetve a Male Power nevű cég buzdítja eléggé nőies, de legalább csak 10-20 euróba kerülő kínálatával. A nagyobb divatmárkák közül pedig ki más látna ebben fantáziát, mint a férfileggingseket is divatba hozó Versace?

Azt egyelőre nem tudni, hogy a bemutató után hány pasi rohamozta meg az üzleteket csipkés alsónadrágok után kutatva, de valószínűleg nem lesz ebből komoly trend. Ön szerint még egy szexmunkásként dolgozó férfin is ciki egy ilyen alsó, vagy rágerjedne párjára, ha ilyen alsót villantana? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek