Divat az áttetsző bugyivonal

Kész, eddig tartott az ellenállás. Ami eddig szimplán trehányságnak számított, mostantól akár divatos is lehet. A londoni Fashion Week alatt több divattervező cég is, mint például a Burberry, határozottan kiálltak mellette és keblükre ölelték a kilátszó bugyivonalat, és ruháik lényeges elemeivé tették.

A Debenhams áruházlánc kutatásából az derült ki, hogy a nők többsége ettől függetlenül még mindig ódzkodik attól, hogy megjelenjen bugyivonala. "Hiába tűnik szexisnek a kifutón, egyelőre nem számít menőnek az utcán" – mondta Sharon Webb, a cég fehérnemű-részlegének vezetője. A kutatásban egyébként az áruházak eladóit kérdezték arról, hogy milyen kérdésekkel és kérésekkel fordulnak hozzájuk a vevők – írja a Daily Mail.

Ugyanakkor a bugyivonal növekvő elfogadottságát jelzi, hogy most először fordultak elő esetek, amikor a vásárló arra kérte az eladókat, hogy olyan fehérnemű- és ruhakombinációt segítsenek kiválasztani, ami határozottan kiemeli a bugyivonalat. "Azt hittük, hogy örökre eltüntettük, de most úgy néz ki, hogy visszatért" – mondta kissé megtörten Webb.

Az ő tippje szerint egyes nők a bugyivonal kivillantásával szeretnék felkelteni a férfiak érdeklődését, amikor besétálnak egy fontosabb üzleti tárgyalásra, mások pedig ezzel szeretnének kihívóbbak lenni, amikor lemennek egy szórakozóhelyre.

Ha egy visszafogott bugyivonal villantás nem lenne valakinek elég, akkor ezt természetesen lehet még fokozni. "A legelkötelezettebb bugyivonal-rajongók gyakran választanak sötét, vagy rikítópiros bugyikat lágyabb színű ruhákhoz, hogy még nagyobb hatást érjenek el" - tette hozzá Sharon Webb.

Szexi vagy ócska?

A leglelkesebb bugyivonal mutogatók között említi a lap Rihannát, Lady Gagát, Jennifer Lopezt, és mint minden tisztességes angol cikkben, itt is felbukkan Diana hercegnő neve, aki állítólag rengeteg képen eljátszotta a bugyivonal-villantást. Szavazzon, hogy mit gondol róla! Ritkán látott blöffről van-e szó, vagy végre a világ igazságot szolgáltat a bugyvonalnak, ami mindenkor szexi?

Oszd meg másokkal is!
Mustra