no

Megnyerte a címlapcsatát a Gucci

Letaszította trónjáról a Gucci a Louis Vuittont a címlapháborúban. A 2012-es  tavaszi-nyári szezon legnépszerűbb fehér Louis Vuitton darabja 2012 első félévében összesen 88 divatmagazin címlapján köszönt vissza. 2012 őszén és 2013 első negyedévében viszont 81 borító is elég volt a Guccinak a dobogó felső fokához.

Az olasz divatház romantikusan gót stílusú kollekciójában olyan hírességek pózoltak a címlapokon a közelmúltban, mint Candice Swanepoel, Joan Smalls, Salma Hayek, Marion Cotillard vagy az antiszexi Kristen Stewart. Nem sokkal maradt le a Guccitól a szintén olasz Dolce & Gabbana, mely 77 címlappal jutott be az első háromba, míg Christian Dior 51 borítóval lett a harmadik – írja a fashionista.com.

Bár arra számítani lehetett, hogy Raf Simons első ready-to-wear kollekcióját sok főszerkesztő teszi a címlapra az őszi szezonban, az minket is meglepett, hogy a jól sikerült kollekcióval olyan divatházakat sikerült háttérbe szorítania, mint a hatásvadász címlapruhában profi Prada vagy a Louis Vuitton. Kiváncsiak vagyunk, vajon a következő szezonban Hedi Slimane is felkerül-e címlapcsatázók névsorába, vagy a Saint Laurent név elfogadása még várat magára.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra