Lehullt a lepel a H&M ruhavisszavételi akciójáról!

Hónapok óta lázban tartja az embereket a H&M által bejelentett ruhagyűjtési akció. Nem véletlen, hiszen a kezdetek óta kedvezményekről lehet hallani, mindezt a megunt ruháinkért cserébe.

Utánajártunk, hogy mit kapunk és miért, milyen teendőink vannak, ha mi is élni szeretnénk ezzel a lehetőséggel!

Múlt hét csütörtökön jelentek meg a dobozok a H&M üzleteiben, amibe a feleslegessé vált ruháinkat várja a svéd márka. Három boltban találkozhatunk ilyennel (Vörösmarty tér, Aréna, Westend), de a tervek szerint a jövőben mindegyikre kiterjesztik majd.

A kezdeményezésben nem csak a márka régebbi darabjai vehetnek részt, bármelyik használt ruhánkat bevihetjük és ezért ajándékkártyát kapunk. Egy zacskónyi holmi 500 Ft-os kupont ér, ezt fél éven belül használhatjuk fel bármelyik 2500 Ft-nál magasabb összegű vásárlásunknál. Kérdésünkre, hogy mit takar a "zacskó" mértékegység, azt válaszolták, hogy az üzlet közepes méretű zacskójához hasonlóra kell gondolni. Ez 2-3 pólót jelent, ennyi után már magunknak is tudhatjuk a kedvezménykártyát.

stockfresh 1809225 blue-jeans-denim-fashion-pants-mixed-stacked
Tono Balaguer

Egy alkalommal két kupont kaphatunk, de ha nekünk több adagnyi ruhánk van és nem akarjuk egy hét minden napját a H&M-be rohangálással tölteni, akkor keressünk egymáshoz közeli üzleteket (pl. Vörösmarty tér-Váci utca) és egy délután alatt letudhatjuk az egészet.

Egy vásárlásnál egy kupont használhatunk fel, de legyünk leleményesek: nem csak egy kassza található az üzletekben, így a kedvezmény megér még egy plusz sorbanállást. A ruha lehet szakadt és nem muszáj, hogy frissen mosott legyen, hiszen ezt a H&M úgyis újrafeldolgozza majd.

Oszd meg másokkal is!
Mustra