Sarah Jessica Parker, a földönkívüli

Valami nagyon nem stimmel a Harper’s Bazaar háza táján mostanság. A múlt hónapban Anne Hathaway fél arca kapott photoshop-sztrókot a magazin címlapján, ám ahelyett, hogy a szerkesztők tanultak volna a korábbi túlkapásból, máris újabb áldozatot szedtek maguknak, méghozzá Sarah Jessica Parkert.

Bár köztudott, hogy Parker tényleg nem állt ellen a botox csábításának, és minimálisan meg is változott tőle az arcszerkezete, azért a magazin címlapja teljesen természetellenes képet fest róla.

A színésznő a kínai kiadás márciusi számának címlapján tündököl….ne, ha az arca nem lenne szétnyújtva, mint a rétestészta, és nem csináltak volna neki vágott szemeket. A 47 éves SJP egyáltalán nem hasonlít magára a fotón: arcát mintha fényes viaszból öntötték volna, teljesen tükörsima, és ha ez nem volna elég, a precíz fotós még a kezéről is leszedte a „felesleges” ráncokat, itt viszont korántsem lett annyira feltűnő a végeredmény. Hab a tortán, hogy szerencsétlen Parker szemei már majdnem a feje tetején vannak, ráadásul fele akkorák, mint azt a Szex És New York 6 teljes évadján keresztül megszokhattuk. Valami nagyon nem stimmel.

sjp
címlap

Értjük mi, hogy a nagy presztízsű magazinok kizárólag a tetőtől-talpig tökéletes, ránctalan, sugárzó és vékony alanyokkal kívánnak dolgozni és promózni, de a túlzott- és félresikerült photoshop-használattal ennek pont az ellenkezőjét érik el. Mióta a képet nyilvánosságra hozták, folyamatosan gúnyt űznek belőle a neten, a magazint átkeresztelték Harper's "Bizarre"-ra, Parkert pedig földönkívülihez hasonlítgatják. Kiváncsiak vagyunk, vajon SJP mit szól az egészhez, annyi viszont biztos, hogy ha csak a szemek alapján kellene eldöntenünk, melyik celeb van a képen, mi is inkább Joan Riversre voksolnánk. Ön szerint milyen lett a címlap: menő vagy ciki?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1609) (2805) Ciki!
Mustra