1 millió forintos szettben parádézott Katalin kedden

A cambridge-i hercegné első hivatalos 2013-as megjelenésén, kedden visszafogott, szürke, átlapolós Max Mara ruhában vett részt. Olyan egyszerűen volt felöltözve, hogy akármelyikünk lehetett volna, nem? A szett stílusa ugyan koppintható, de ugyanígy nem valószínű, hogy fel tudnánk öltözni: a 2011-es Max Mara Studio ruha 298 fontba (101 ezer forint), a sima, fekete, House of Fraser márjkájú körömcipő 60 fontba (20 ezer forint), az apró, alig észrevehető lánc Katalin nyakában pedig 2800 fontba (947 ezer forint) kerül. Ez összesen 3158 font, azaz 1,07 millió forint, és az apró gyöngyfülbevaló áráról még nincs is információnk.

A tavaszi szett télen celebes húzás

A Life & Style stílusszakembere, Nicole Mowbray rendesen kivesézte a keddi szettet: az, hogy a hűvös reggelen a trópusokról visszatérő Katalin kabát nélkül jelent meg, ez celebekhez illő húzás. Sokkal elegánsabb ugyanis az ember, ha télikabát nélkül libben be egy eseményre, mintha kabátban tenné, ezért egy kis fázást is simán bevállalnak a hírességek. A tavaszias szettben ráadásul jól látszik Katalin domborodó hasa is, ami fontos volt most, hogy midben terhességével van tele – ki volt számítva a megjelenés összes lépése.

Az átlapolós ruha is tudatos választás, mivel az egyszerű darab elegáns, mégis kényelmes, igazi teli találat a kismamáknak, ráadásul tökéletesen illik Katalin megszokott stílusához. Azt a királyi protokoll írja elő, hogy a dekoltázs nem lehet mély, ezért adtak a hercegnére egy szürke alsó pólót, hogy semmiképp se villanjon ki túl sok mellkasából.

Nő a haja, mintha a töve vízben állna

A hercegné sminkje és haja is a megszokott: a feketével keretezett szem már abszolút Katalin védjegye, de a pár hónapja vágatott frufru úgy látszik, mégse vált be, mert már félrefésülve olvad be a hullámosra szárított frizurába. Az Aveda fodrásza, Michael Lendon szerint a terhesség különösen jót tett Katalin hajának, mert a várandósság alatt kevésbé hullik a haj, gyorsabban nő, egészségesebbnek néz ki a hormonoknak köszönhetően – írja a Daily Mail.

23 ezerből megpróbálhatjuk lemásolni

És akkor nézzük, mit jelent az, hogy hasonlóan mi is felöltözhetünk: nem lesz ez a hasonlóság egyszerű, ugyanis ha nincs otthon elfekvőben egy szürke, átlapolós ruhánk, nem is nagyon lesz a fast fashion boltokból. A 100 ezres Max Mara ruha helyett vehetünk derékban húzott, színes darabokat a Zarában 10-20 ezer forintért, de ezek csak combközépig érnek, ha olyan magasak vagyunk, mint Katalin.

A H&M-ben ujjatlan ruhák közül válogathatunk, de van pár hercegnéhez méltó. A legjobb ruhafelhozatalt a Mangóban találtuk, ahol már 4 ezer forintból vehetünk térdig érő, hossz ujjú, szürke ruhákat, de sajnos egyik se átlapolós. Szóval a galériában talál egy rahedli ruhát, ami nem hasonlít a Max Mara ruhára, de legalább a királyi ház protokollja szerint felvehetné egy hercegné, és talál három olyat, amit a Daily Mail túrt az L.K. Bennett és Diane von Fürstenberg oldalán. Ezek nem olcsó változatok, de legalább szürkék és átlapolósak.

Fekete körömcipőt pont kapni a H&M-ben művelúrból 6 ezerért, és hasonló áron velúrbőrből a Mangóban, azzal nem lesz gond. Az apró nyaklánccal annál több, hasonlót ugyanis egyik divatbolt se kínál, mivel épp a hatalmas bizsuk trendje dívik. Szerencsére az Orexben a kerek nyakék szakasztott mását is megtalálja 12990 forintért, van hozzá fülbevaló is 9990 forintért. Így, ha a Mango szürke, 3995 forintos ruháját és a H&M 5990 forintos cipőjét veszi meg a nyakék mellé, hozzávetőleg 23 ezer forintból kijön egy Katalinéhoz némiképp hasonló szett. Ja, és ha Katalin kék köves jegygyűrűjét is irigyeljük, vehetünk ahhoz is hasonlót 20 ezerért! Nézze meg a galériában!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek