Nézze meg Kim Kardashian gardróbját!

Kim Kardashian egy havernőjét, Brittny Gastineau-t vezette körbe millió dolláros értékű gardróbjában, Gastineau pedig felvette és kitette blogjára az anyagot.  Ebből kiderül, hogy az örmény celebnőnek két hatalmas gardróbja van (és valószínűleg jópár szolgája, akik rendet tartanak), tele értékes holmikkal, merthogy Kardashian „még mindig keresi stílusát”. Mert megteheti. Főleg, mióta Kanye West lett a pasija. „Sokkal jobb stílusa van, mint nekem! Remek stylistoknak mutatott be, azóta velük dolgozom” – mondja Kardashian a videóban.

A designercuccokkal telepakolt gardróbért a legtöbb nő ölne, hegyekben állnak a minimum másfél millió forintba kerülő Hermes táskák, minden különleges Louis Vuitton táskából van legalább egy, és még egy 90 ezer dolláros, azaz 20 millió forintos edzőcipőre is futotta a legjobban tejelő realiytből.

„Sok cipőbe vagyok szerelmes. Röhejes, nem? Ebből a cipőből (a 90 ezresből) nem készült sok, szerencsére ismerek valakit, aki tudott nekem szerezni egy párat” – mondta Kardashian, Kanye Westre utalva. A szín szerint rendezett blézerek között biztos mindenki megtalálja kedvenc tervezőjének termékét, és a cipősgardrób is világbajnok.

A bemutatott ruhák ráadásul tényleg jó ízlésről árulkodnak, ennek ellenére Kardashiant eléggé megszívatták a menő designerek a márciusi amerikai Elle fotózáson, ahol ráadásul nem kisebb celebstylist öltöztette, mint Lady Gaga kedvence, Niocola Formicetti.

„A tervezők nem akartak kölcsönadni ruhákat, de ez a szokásos divatsznobság. Ő még nem a tipikus ’it girl’, de az lesz hamarosan!” – mondta az Elle-nek Formicetti. A stlyist azt a magyarázatot kapta többektől, hogy az alig 160 centis Kardashian nem modellalkat, ennek ellenére például Tom Ford, Roberto Cavalli, és a Victor & Rolf páros rendesen el tudta látni ruhával a fotózásra. Kardashian se nagyon bánkódik, legalábbis a kulisszák mögött készült werkfilmben boldogan nyilatkozik Formicettiről.

„Szeretem, ha átváltoztatnak, és szeretem azt, ahogy engem látsz, amit te gondolsz rólam. Ez mindig nagyon inspiráló számomra, és nagyon érdekes látni, más hogy lát engem. Amikor olyannal dolgozom, akit igazán tisztelek, nyugodtan rábízom magam. És akkor is, ha valamiben kényelmetlenül érzem magam, bízom abban, hogy tudja az illető, hogy feszegesse a határaim”.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek