no

Modellnek vagy a celebnek áll jobban ugyanaz a tüllruha?

A múlt héten a Louis Vuitton kockás ruháival kapcsolatban kérdeztünk, ezen a héten azt szeretnénk megtudni, hogy önök szerint kinek áll jobban ugyanaz a tüllruha. A díjátadó-szezonnak köszönhetően egyre több estélyi ruhás képpárt mutathatunk Önöknek, és ezen a héten a tüllruhák közül válogattunk.

Melyik színésznő a legcsinosabb?

Az Oscar-díj várományos Anne Hathaway és a 30 Rock című sorozat szereplője, Katrina Bowden a SAG Gálára választott ilyen ruhát, míg a legutóbbi Bond-lány, Bérénice Marlohe a Golden Globe díjátadó után jelent meg hasonló kreációban. Nézze meg a képpárokat, és szavazzon! Előbb arra, hogy a színésznők közül ki a legcsinosabb, aztán arra, hogy a modellnek, vagy a színésznőnek állt-e jobban adott ruha!

Anne Hathaway Giambattisa Valliban

Kinek állt jobban?

A színésznő Giambattisa Valli tavaszi kollekciójából választott egy fekete tüll estélyit a SAG Los Angelesben megrendezett díjátadójára. A ruha szabása eléggé korlátozta a 30 éves színésznő lehetőségeit a kiegészítőket illetően, így nem meglepő, hogy csupán egy diszkrét karkötőt és fülbevalót láthattunk a Nyomorultak miatt durván lefogyó Hathaway-en. A tervező ruhával kapcsolatos eredeti elképzelésein nem sokat változtatott a színésznő (stylistja),de a zárt orrú cipő helyett egy Jimmy Choo szandált választott a jeles alkalomra.

 

Katrina Bowden Badgley Mischkában

Kinek áll jobban?

A 30 Rock című sorozat magamutogató asszisztense szintén a SAG díjátadóján jelent meg, a színésznő egy Badgley Mischka estélyit választott a rendezvényre.

A 24 éves Katrina Bowden karakteréhez hűen többet szeretett volna megmutatni magából, mint azt eredetileg a tervező elképzelte. Bowden ugyanis levetette a ruha – valóban előnytelen – váll részét, ami remek döntés volt, mert így egy sokkal letisztultabb szabású ruhában jelenhetett meg a nyilvánosság előtt. Meg kellé jegyeznünk, még így sem mutat magából ízléstelenül sokat, sőt, nagyon csinos. Önnek hogy tetszik?

 

Bérénice Marlohe Monique Lhullier-ben

Kinek áll jobban?

A Skyfall című film Bond-lánya egy Monique Lhullier ruhában jelent meg a Warner Bros. és az In Style Golden Globe afterpartiján. A ruhát, ami nem bíz túl sokat a képzeletre, különösebb változtatás nélkül viselte.

Olyannyira, hogy a modell által viselt szandálhoz hasonló darabot választott magának a rendezvényre. A különbség a kék smink elhagyásában és a frizurában mutatkozik meg. A 33 éves francia Bérénice Marlohe féloldalas hajat kért a fodrászától, ami kifejezetten jól mutat az aszimmetrikus estélyivel. Önnek hogy tetszik?

 
Oszd meg másokkal is!
no

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek