Ilyen kabátokban telelnek a divatikonok

A hideg téli időjárás rákényszerít minket a praktikusan réteges, ám nem minden esetben mutatós öltözködésre, aminek egyhangúságát a legtöbb esetben csak egy csinos kabáttal dobhatjuk fel. A szezonvégi kiárusításoknak hála, most kedvezőbb áron beszerezhetünk egy-két időtállóbb darabot. Nézze meg, milyen fazonokat viselnek a hírességek, melyekhez hasonlót ön is talál a hazai fast-fashion üzletekben!

Színes kabát

A Jake Gyllenhaallal randizgató Katie Holmest még novemberben kapták lencsevégre ebben a lenyűgöző piros kabátban, melyben úgy nézett ki a színésznő, mint az ismert amerikai számítógépes karakter, a mindig pirosba öltöztetett Carmen Sandiego. Holmeshoz hasonlóan Taylor Swift is a színes kabátok híve, az idei a szezonban láthattuk már királykék, hófehér és mustársárga téli kabátokban is a szőke énekesnőt. Ha ön is szeretne kitűnni a téli időjárás okozta egyhangúságból, hasonló piros kabátot a Zarában 29995 forintért, a Mangóban ennél valamivel olcsóbban, 19995 forintért szerezhet be.Taylor Swift féle egyenes szabású mustár barna kabát pedig a Zarában kapható 29995 forintért.

Hatvanas évek stílusa

Továbbra is dübörög a hatvanas évek divatja és extravaganciája, amit a brazil divattervező anyával büszkélkedő színésznő, Camilla Belle remekül párosított Jackie Onassis stílusával. Az 1986-os születésű Belle a kiegészítőkre is nagy hangsúlyt fektetett, mikor kabátjával megegyező színű cipőt választott a londoni Ferragamo partira. Hasonló nagy galléros, derékban megkötős kabátot fehér színben a Mangóban találni 17995 forintért, egér szürkében egy öves kabát pedig 39995 forintba kerül a márkánál.

Aszimmetrikus minták a kabáton

Bár a legtöbb esetben a fekete kabátokat keressük az üzletekben, néha érdemes felpróbálni egy-egy bátrabb mintával ellátott darabot is, ahogy Gwen Stefani is tette, mikor emellett a fekete-fehér mintás kabát mellett döntött.- írja a peoplestylewatch.com. A ruhásszekrény más darabjaival és kiegészítőivel kiválóan párosítható kabáthoz hasonló darab a Zarában 15995 forintba, a Mangóban 7995 forintba kerül az idei szezonban.

Tengerész és katonai stílus

Ha már a könyökén jön ki a Rihannán is sokat látott katonai stílus, csatlakozzon Hilary Swankhez, akit nemrég egy aranygombokkal díszített 430 eurós, 125000 forintos Gerard Darel kabátban kaptak lencsevégre az utcán. A 38 éves színésznő tiszteletet parancsoló kabátját stílusosan egy szegecses, rózsaszín táskával dobta fel délutáni sétájához. Ha kipróbálná Swank stílusát, a Zarában arany gombos tengerész kabátért 29995 forintot, a Mangóban egy hasonló fehér változatért 17995 forintot kell fizetni.Amennyiben mégis Rihanna stílusában bízna jobban,a military mintás kabátot a Stradivariusban 139995 forintért, a H&M-ben pedig 9990 forintért megtalálja.

Elegánsan vagány

Az idei év egyik sláger darabjai szinte mind egytől-egyig az elegánsan vagány kategóriába tartoznak. Nem véletlen, hogy ezt a stílust követi a People magazin legjobban öltözött sztárok listájára felkerült Emma Stone is, akit egy tweedből és bőrből készült 620 dolláros,138000 forintos Maje kabátban fotóztak le Párizsban. A különböző stílusok váratlan találkozásából létrejött kabátra a Stradivariusban 13995 forintért, a Zarában pedig 37995 forintért tehet szert. Hasonlóan menő idén a Doctor House-ból ismert Olivia Wilde bőr biker dzsekije is, amit a H&M is piacra dobott 9990 forintért.

Szőr a kabáton

A divatba jött Olivia Palermo és más stílusikonok is előszeretettel hordják átmeneti kabátjuk felett kedvenc szőrme mellényüket az idei szezonban. A kicsit rossz lányos, friss, hangulatos trend a hazai üzletekben is kapható. A Mangóban egy műszőr kabát 12995 forintba kerül, a Pull & Bearben pedig 15995 forintot kell otthagyni egy szőrme mellényes kabátért. Nézze meg a galériában a hazánkban is kapható legmenőbb darabokat!

Oszd meg másokkal is!
Mustra