A Peta kiborult Beyoncé bőrszerelésén

Bár Jay-Z nejének a Super Bowlon nyújtott teljesítményével nem sikerült lenyomnia Madonnát, azért nagyot tarolt előadásával az amerikai futball bajnokság félidejében. A Peta aktivistáinak viszont szemet szúrt a 31 éves énekesnő extravagáns fekete pitonbőr ruhája, amit a celebnők egyik kedvenc New York-i tervezője, Rubin Singer tervezett az alkalomra – írja a huffingtonpost.com.

„Ha Beyoncé megnézne pár videót az állatkínzásokról, egészen biztos, hogy humánusabb lenne és soha többé nem lenne kedve felvenni olyasmit, ami kígyó, gyík, nyúl vagy más állat fájdalmas halála árán készülhetett el. Ugyanis a pitonokat kegyetlenül, élve nyúzzák meg, csak azért, hogy drága ruhákat készítsenek belőlük” – nyilatkozták az állatvédők a bőr- és szőrmedarabokat köztudottan kedvelő énekesnő trendi fellépőruhájáról.

A Peta közleményében figyelmeztette az Obama beiktatására Dior nyércbundában érkező énekesnőt, hogy ha még egyszer hasonló ruhadarabban jelenik meg, meg fogják tenni ellene a szükséges lépéseket. Azaz mondjuk leöntik lisszttel, mint Kim Kardashiant.

Beyoncé a Super Bowl félidejében
Beyoncé a Super Bowl félidejébenSimon Bruty / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek