Karl Lagerfeld leszólta Michelle Obama frufruját

Michelle Obama anélkül vágatott frufrut magának, hogy előtte kikérte volna az excentrikus Karl Lagerfeld véleményét, melynek meg is lett a következménye. A melegházasságot támogató tervező a napokban a francia Canal Plus csatornán adott hangot véleményének, miszerint szereti Madame Obamát, de nem érti, miért kellett frizurát váltania. „Őszintén szólva ez a frufru nem volt túl jó ötlet, sőt, inkább rossz ötlet volt. Ezzel a frizurával úgy néz ki, mint egy hírolvasó” – mondta ki az ítéletet a First Lady frizurájára a designer.

Michelle Obama új frizuráját, mellyel pár héttel ezelőtt, férje másodszori beiktatásán debütált, széles körben dicsérték a divatmagazinok, sőt még maga Barack Obama is elmondta véleményét a változtatásról: "Szeretem a feleségem új frufruját, ő mindig jól néz ki!" – írja a nymag.com.

A frizurát váltó Michelle Obama
A frizurát váltó Michelle ObamaTaylor Hill / Europress / Getty

Az Allure magazin főszerkesztője, Linda Wells szerint a First Lady frufruja határozottan fiatalosabb, kacérabb stílust követ, mint a korábbi frizurája, de a New York-i sztárfodrász, Robert Stuart is hasonlóképpen vélekedik a változásról: „Ez sokkal lágyabb és a fiatalosabb, ami által sokkal megközelíthetőbbnek tűnik, ráadásul a szemét is kiemeli”. Ön mit gondol, igaza van véleményét sosem titkoló Lagerfeldnek vagy már megint túlzásokba esett a Chanel tervezője?

A melegházasságot támogató Lagerfeld
A melegházasságot támogató LagerfeldYannis Vlamos / Visual Press Agency / Northfoto
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek