Szoftpornós kisfilmmel kíván boldog Valentin napot az Agent Provocateur

A provokatív reklámvideóiról ismert Agent Provocateur ősszel szellemeket idézett Penelope Cruz húgával, Valentin napi kampányvideójával azonban visszatér az angol humorhoz és egy szoftpornóra hajazó reklámmal készül a szerelmesek napjaként emlegetett február 14-re – írja a fashion.telegraph.co.uk.

A Nick Jones által rendezett egyperces reklámban a hiányosan öltözött angol modell-közszereplő, Poppy Delevingne jól láthatóan egy romantikus, gyertyafényes vacsorára készül. A nagy izgalom közben megszólal az autóriasztója és kiszökik a szőke modell macskája, melynek hajkurászása közben Delevingne a szükségesnél talán többször ejti ki a többértelmű „pussy” szót (kiscica vagy punci is lehet a jelentése), amit értetlenkedve néz végig a futásból hazatért szomszédfiú, aki felé még a helyzet adta, de kínos „Have you seen my pussy?” kérdés is elhangzik. (Láttad a mcskámat/puncimat?)

article-0-173AC792000005DC-71 634x443

Ön mit gondol a fehérnemű márka Valentin napi videójáról? Közönségesnek találja benne az 1986-ban született modellt, vagy kifejezetten értékeli az unalmas Victoria's Secret hirdetésektől eltérő, erotikus hangvételű mégis vicces bugyireklámokat? Esetleg a pikáns kampányokban helytálló Rosie Huntington-Whiteley-t jobban eltudja képzelni az angol közéletben népszerű Delevingne helyett?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek