Sigourney Weaver fordítva vette fel ruháját

A 63 éves színésznő lett az egyik legrosszabbul öltözött a hét eleji SAG gálán, melyen Jennifer Lawrence vitte a prímet leszakadó Dior szoknyájával, de January Jones Bowie-frizurájáról és a különleges kiegészítőkről is érdemes volt beszámolni. Mivel Weaver semmi extrémet nem produkált, fel sem tűnt sokáig senkinek, mi a baj a fekete selyemruhával: hát az, hogy fordítva vette fel. A 2295 fontos (785 ezer forintos) Lanvin márkájú estélyi eleje mélyen dekoltált, nem pedig nyakig zárt és fodros, mint Weaveren.

„A ruha elején (már ha jól vesszük fel) egy mély, V alakú dekoltázs, egy övmotívum és aszimmetrikus szegés látható. A háta sima, magasan záródó, különleges részletek nélkül. Úgy tűnik, a vörös szőnyegen Weaver fordítva vette fel az estélyi felső részét, de az alsót helyesen viselte” – írja a Stylelite, amiből arra lehet következtetni, hogy a márka vezetőtervezője, Alber Elbaz talán személyre szabta a ruhát Weaver számára.

A találgatások szerint talán az lehet az oka annak, hogy a színésznő így vette fel az estélyit, hogy túl mélynek találta a dekoltázst, mondjuk ez esetben érthetetlen, miért nem választott egy másik Lanvin ruhát, mondjuk ezt, ami ráadásul feleannyiba kerül. Az külön kínos, hogy a mellre tapadó felsőrész alá Weaver nem vett melltartót, így némi mellbimbót is villantott az alaktalan fekete ruhában.

Önnek hogy tetszik Weaver?

Egyébként nem Weaver az egyetlen, aki fordítva vesz fel estélyit: 1999-ben Céline Dion ment az Oscar gálára egy fordított szmokingban, 2009-ben Angelina Jolie ment a SAGS-ra egy fordítva viselt kék Max Azria ruhában: akkoriban azzal magyarázta a dolgot a színésznő stylistja, hogy így akarta különlegesebbé tenni a megjelenését.

Önnek hogy tetszik Weaveren a fordított Lanvin? Ciki, vagy jól áll neki? Esetleg csak a bimbóvillantással van baja? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek