Frufrumánia: Michelle Obama is hajat vágatott

Egyre több híresség irigyli meg Katalin hercegné kislányos, de kezelhetetlen frufruját, például a napokban frizurát váltó Michelle Obama is. A 49 éves First Ladynek kifejezetten előnyös a tekintetet kiemelő, homlokba lógó frufru, mellyel a napokban jelent meg egy David Hall-lal való találkozón a Fehér Házban.

A 60.000 ezer Twitter követővel rendelkező elnökfeleség trendi új frizurájához egy egyszerű, bordó Zac Posen ruhát választott, ami remekül passzolt a hetvenes éveket idéző hajviselethez. A guardian.co.uk szerkesztői szerint egy új, globális divathullám veszi kezdetét és Kate Middleton klasszikus frizurájához hasonlóan Obama feleségének frufruját is napokon belül tömegek fogják kérni a fodrászszalonokban.

Ön vágatna magának frufrut?

A hercegné és a First Lady példáját követi az átlátszó ruhában terhes Kim Kardashian is, aki a napokban a Los Angeles-i reptéren debütált egy kevésbé drasztikus, fél szemöldökét takaró, vastag frufruval. Hasonló frizurát villantott a közelmúltban Jessica Biel, vagy Sophia Bush is, aki egy zöld, csepp formájú fülbevalóval ellensúlyozta tompa frufruját az InStyle afterpartiján.

Arccsontot előtérbe helyező, laza frufrut vágatott a vékony színésznőktől kiboruló Zooey Deschanel is, aki a Golden Globe díjátadón lazac színű Oscar de la Renta estélyiéhez választotta az év slágerfrizuráját.

A Django elszabadul sztárja, Kerry Washington az elnökfeleséghez hasonló frufrut választott egy mexikói filmpremierre, míg Taylor Swift egy klasszikus, jó kislányos frufruval debütált még 2012 májusában Las Vegasban. Ön mit gondol, világméretű frufru őrület veszi kezdetét 2013-ban, vagy ön szerint hamar rá lehet unni a szembe lógó tincsekre és nem fog sokáig tartani ez a trend?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek